Sügav ohe

Tunnistan üles, et kaks nädalat tiksusin energiajookide peal. Umbes pool liitrit iga päev, proovisin erinevaid.

Jah, natuke hakkas tervisele. Nt olin töölt koju sõites nii unine, et silm vajus rooli taga kinni. Ma pidin ikka kohutavalt pingutama, et ärkvel püsida. Muidugi oli ka pearinglus…

Võib-olla nüüd loobun mõneks ajaks sellest “võlu”-joogist. Noh, mõtlen seda asja.

Igatahes… Täna venitasin end töölt koju ära, ei sõitnud kraavi ega vastassuunas. Püsisin triipude vahel, aga natuke vingerdasin seal nagu ussike. :D Igatahes… Sain koju ära, venitasin end teisele korrusele, kukkusin voodisse ja magasin. Mitu tundi magasin ja nägin väga aktiivset und kalast, uputusest, kolimisest, üürikorteri-omanikuga jamamisest jne… Sinna vahele magasin ka natuke, aga nüüd olen juba uuesti väsinud ja magaksin veel.

***

Mul on juba kutsehaigus ka. Üks käsi valutab, randme kohast. Hommikusi kätekõverdusi on juba ebameeldiv teha, aga täna veel pingutasin ära. Tuleb vist ravima hakata.

***

Sain lõpuks moodultesti 3.4 tehtud. Järgmine nädal saan vast ka tõendi/tunnistuse. Pärast suvepuhkust olen eksami-kursuslane ja hakkan taani keele eksamiks õppima. Närv on juba sees, aga praegu olekski aeg keelt harjutada. Vaikselt tegelen sellega.

See on siis pool õppimise eesmärgist. :D

***

Tuli meelde, et enam ei tee ma kokkuvõtteid postitustest. Jah, nii kauaks või nii lühikeseks ajaks mul seda viitsimist oligi. Vanaks olen jäänud.

***

Mingi kohutav üksildus on peal. Närviline olen ka. Ma arvan, et see on väsimusest. Seega pakin end ruttu magama ja homme püüan olla värske ja teha pausi energiajookidega. Raske saab see olema, aga ma loodan, et saan hakkama.

***

Ega mul midagi tarka öelda polegi.

Jõudu!

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>