Taani päike pole naljaasi

Kohtusin ühe noormehega rannas. Tundus kergelt jahe ilm. Ühtegi pilve polnud, aga päike ei tundunud üldse soe. Igatahes…

20170618_190103 20170618_190047

Mu nahk muutis värvi. Enne ei saanud midagi aru, kui koju saabusin. Siis hakkas käsi huugama ja kole kuum hakkas. Nüüd kipitab. :D

Vähemalt jalgadele ei hakanud peale.

Aga sellest kohtumisest ka natuke.

Mul on taani tutvumisportaalis konto, aga kuna ma pole maksnud, siis kirju lugeda ei saa. Üks noormees otsis mu FB-st ülesse. Mulle tundus natuke kahtlane ja ta tundub olevat väga atodehuviline. Aga noh… Keelt on vaja harjutada ja ma tunnen end nii lootusetuna. Noh, mõtlesin, et mul tuleb kasutada igat võimalust, sest juba poole aasta pärast on mul keele eksam.

Nii ma siis kohtumise kokku leppisin ja end kohale loivasin. Ootus oli väga negatiivne. Umbes, et ta räägib terve aeg autodest või nii. Aga tegelikult oli väga tore ja ta tundus normaalne ka. Meil jätkus vestlust kauaks ja autodest rääkisime õige pisut ning rohkem rääkisin mina. Noh, et mis mu autol viga on.

Ta on õppinud autoremonti ja on igati valmis mind tasuta aitama…

Igatahes… Ma eeldasin, et tuleb mingi kleepiv autopede ja piinarikas vestlus, aga oli hoopis ülitore. Seega ma naudin täiega keeleõpet. St sutlemist temaga. Ta lubas, et temal on minu jaoks palju aega. Seega… Näis, kaua ta minuga vastu peab. :D

Mõte selles: Asjad pole nii hullud nagu ette kujutad. “Enamus halbu asju, mida kardad, tõeks ei saa. Enamus halbu asju, mis juhtuvad, ei ole su muretsevatesse mõtetesse tulnudki.” Laenatud sõnad, aga passivad siia hästi.

Kusjuures see on mul juba teinekord, kus ma lähen kodust välja mõttega, et ega see hästi ei lähe, kuid juba esimestel minutitel tunnen, et mõjub lausa suurepäraselt. :D

Seega jah.. Kui mõni veel kodus passib ja ei taha välja minna ja inimestega suhelda, siis tehke mõnikord see pingutus ja öelge “jah” ning loivake kohale. See aitab, imekombel. Proovige järele, kui ei usu.

Rõõmsat kopitamist kodus! St mina viljelen seda ja S heidab seda mulle ette, aga ise olen väga rahul. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>