Üks huvitav tähelepanek

Ma olen ise-endaga koos 100% ajast. Noh, vahel lendan unistustesse ja kosmosesse… :D Saate aru küll mu mõttest.

Igatahes… Olen endale nii lähedal, et ei näe ennast. Ma küll analüüsin ennast keskmisest rohkem, kuid ikkagi on külgi, mida ma ei märka.

Situatsioon oli seline. Ema rääkis, et köök tuleks ümber tõsta, et ta peab hommikuti nii palju liikuma ja risti käima. Ta ütles, et mugavam oleks, kui pliit oleks kraanikausile lähemal. Siis ütles, et vesi ja tuli ei tohi olla lähestikku (meil on gaasipliit).

Mina jäin mõttesse. Püüdsin tabada loogikat, aga ei suutnud. Mina mõtlesin, et vesi ja tuli lähetsikku on ju väga hea, kui miskit põlema läheb, siis saab kohe kustutada. (Gaasipliit on, mitte elektripliit). Ok. Siis mõtlesin, et ju ma olen liiga loll, et kõrgema tasandi asju taibata ja võtsin selle vaid teadmiseks.

Siis ta rääkis veel midagi. Ja mina ei suutnud enam oma suud kinni hoida. Kobisesin: “Ma ei saa nüüd aru. Minu arust ei tohiks lähestikku olla külmik ja pliit, et see pole hea külmikule. Rikub külmiku kiiresti ära…” Tema ütleb: “Sa mõtled ikka nii teaduslikult. Mina räägin feng shui‘st või millestki sellisest.” :D Aaa… Ok. Siis ma ei tea midagi. Mingi peeglite jama on ka seal. Ma pole seda endale selgeks teinud.

Ja siis tuleb Roland ja ütleb, et ma olen uhuu ja usun alternatiiv-maailma ja medistiini…. horoskoopidesse jne… :D Ei, vaadates minu ema, siis ma olen väga tehniline. :D Kõigepealt vaatame, kus keskkonnas ma üles olen kasvanud ja siis vaatame, kas selles keskkonnas oleks olnud tingimusi, et olla veel ratsionaalsem ja tehnilisem… Ei, antud juhul ei oleks olnud. :D (Roland, ära võta väga tõsiselt. Ma pool naljatades. Ja ära hakka oletama, et ma sind igatsen või midagi. Või püüan sulle külja alla pugeda. Ei ole midagi sellist. Lihtsalt sa oled kõige kõvema häälega mu peale karjunud, kui ma oma horoskoopidest räägin.) :D

Ja võta heaks, et ma sinust kirjutan. Saad olla kuulus natuke. Minu kaks lugejat loeva sinu nime. Aitäh, tagasi pole vaja!

Teistele meeldivat pühapäeva. Mina igatahes saan homme taas tööle minna. On ju vahva!

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

3 kommentaari postitusele Üks huvitav tähelepanek

 1. Roland kirjutab:

  Armastan sind ka! <3

  Hea, et selle ikka eraldi välja tõid, et minule mõeldes, ikka EI IGATSE, muidu mõni mitte-heaoluriigi-kodanik ei oleks sellest aru saanudki.

  PS. Nägin sind ja tumedanahalisi täna unes :)

 2. Roland kirjutab:

  test <3

 3. äärelinna rohutirts kirjutab:

  Täitsa lõpp, ma pole sada aastat siin käinud! Vaata aga vaata lustipilli,mis lood!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>