Käisin diskol

See oli kohutav. Hea on see, et nüüd ma tean, et see koht ei ole minu jaoks.

Eile õhtul läksin koos Nicanoriga diskole. See oli nagu mingi teismeliste pidu. Keksmine vanus (silmaga hinnates) oli 15 ja ma tundsin end nagu vanaema nende keskel.

Mina ei tantsi ja rääkida seal ei saa. Jah… Ma jäin silma, aga mul on suva, mida lasteaias minust räägitakse.

Ühesõnaga, ma ei sobinud sinna.

Kell pool üks läksime sisse ja kella neljani pidasin vastu. Viimane tund oli eriti raske, vaatasin iga viie minuti tagant kella ja naeratada ei suutnud üldse.

Mul oli piinlik, kuidas lapsed (noored neiud) oma tagumikke hõõritasid ja neid teiste vastu hõõrusid. Siis kohendati aluspükse (boxerid) mini kleidi all. Kleidi saba tõsteti üles… Ja kella nelja ajal olid ilusad barbi-nukud pikali ja/või istusid nagu vanad joobnud meremehed.

Minu jaoks oli see nii õudne, et sellel aastal ma küll enam tagasi minna ei taha. Kas enam üldse? Ma olen senimaani šokis.

Aga nüüd kiiresti koeraga välja, siis raamatut kirjutama ning… Vaatab edasi. Vanaema Minny peaks puhkama: väike tee ja bingo ning pehme tugitool. See on minu paradiis. ;)

Aga edu! :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>