Natuke minu eesmärkidest (vol. 2)

Alguseks pildike.

20170827_205423

Selline kelmikas ja huvitav pildike siis. Oh-jah… see olen mina. Btw:D

***

Kunagi kirjutasin oma selle aasta eesmärkidest ja mõõdikutest jne… Nüüd tegin uue rubriigi ja lisasin tolle postituse ka sinna. See on üks oluline rubriik jälle.

Kindlasti on veel postitusi minu varasematest eesmärkidest ja nende saavutamisest, aga ma ei viitsi otsida. Üldse mu blogi on üks suur “pudru ja kapsad”. :D Ma ei ole uhke selle üle, et siin segadus/kaos valitseb, kuid eks see ole näide mu elust või perioodist mu elus. Mu elus on ka väike kaos, aga see on ok. Saan hakkama…

Nii, need eesmärgid ja mõõdikud.

20170902_10162520170902_10163420170902_101702

Eesmärk 1. Tööl olen käinud 145 päeva (eesmärk oli 132 päeva, seega olen seda juba ületanud).

Eesmärk 2. Olen kirjutanud 34 raamatu sissekannet (eesmärk on 52). Eesmärk on kirjutada iga nädalavahetus. Noh, nibin-nabin saan hakkama. Mõnikord on vahele jäänud, siis olen järgmisel nädalavahetusel kirjutanud kaks ja ükskord kirjutasin ühel päeval kaks sissekannet.

See on eesmärk, mida mul on kõige raskem täita. Ma ise arvasin, et see töö eesmärk on keeruline, sest see ei sõltu ju minust (toona polnud mul püsivat tööd). Aga läks teisiti. Ma ei teagi, miks see kirjutamine enam ei edene. Alguses ma nautisin seda, aga nüüd on keskendumisega raskusi. Mul on palju muid mõtteid peas, ideid ja teemasid… Mus vist ongi keskendumise raskus. Püsida terve aasta ühes teemas… Päris keeruline. :D

Ma ise sellesse raamatusse väga ei usu. Võib-olla paar eksemplari saaks müüa… Olen õige natuke uurinud kui palju maksaks teksti korrektuur (on see õige sõna?) ja olen rääkinud ühe inimesega, kes on raamatu väljaandmisel osalenud. Ühte inimest tean veel… Mõtted juba liiguvad vaikselt selles suunas, et kust saada infot kirjastuste kohta ja raamatu väljaandmise protsessi kohta jne… Enda jaoks olen mõelnud, et raamatu väljaandmise protsessiga alustan jaanuarist. Siis peaks mul selleks aega olema, aga kindel pole, sest elu ikka muutub vahel.

Eesmärk 3. DU3 moodul 4 on sooritatud ja tunnistus käes. Puuduvad eksamid. 14.11.2017 on kirjutamine ja lugemine (tekstist tuleb õiged vastused leida) ja kunagi detsembris on suuline eksam. Olen veel rajal selle eesmärgiga.

Eesmärk 4. Jooksmise eesmärk. See on neist eesmärkidest kõige nauditavam, sest ilmad on ilusad veel. S ostis mulle päris jooksutossud, ma mõtlen kallid (Nu Balance) tossud ja ekstra jooksmise jaoks ja trenni-jooksu sokid ka. Täna esimest korda proovisin.

Eesmärk on joosta 100 päeval, sellel aastal, olen jooksnud 76 korda/päeval. Selle eesmärgiga praegu suuri plobleeme pole. Jooksen nädalavahetustel, mõlemal päeval ja puhkus on tulekul, seal püüan rohkem joosta ja jõulude ajal on puhkepäevi, siis püüan ka joosta. Selle eesmärgi osas väljavaated on head.

Eesmärk 5. Raha. Ma arvasin, et selle eesmärgiga on natuke raske, kuid on väga raske. Minu pangaarvel raha ei püsi, sest S-l on alati rahast puudu ja ma alati annan talle, sest tema silmad lähevad särama ja ta muutub positiivsemaks, kui raha saab. Mina tahan, et ta oleks rahul ja õnnelik. Kuid tema “rahul ja õnnelik” muutub iga kuuga järjest kallimaks. Varsti ei jagu mu palgast, et seda talle “osta”, aga ma ei jaksa küll rohkem töötada ning minu säästimsest ei saa rääkidagi.

Hakkasin oma eesti arvele raha koguma. Seega 15 000 DKK on umbes 2000 EUR. Sain u 800 EUR arvele kogutud, aga siis nägi seda mu isa… Noh… ja nüüd on 500 EUR ja ma ei tea, kui kauaks seda seal on. Vaatan hirmuga, kui palju palgapäevi aasta lõpuni veel on ja sis mu puhkus ja mis mu palk võiks olla. Igatahes… selle eesmärgiga hakkab vaikselt hapuks kiskuma. Hambaarstile lähen ka, tuleb uued proteesid osta (proteesid olid nali, veel)… Igatahes… Raha kulub. Päris palju kulub.

Eesmärk 6. Erialane töö. Selle lisasin nii-sama. Viskasin õhku ühe välkmõtte. Isegi mõõdikut pole ega midagi konkreetset. Vaatab, mis saab. Ütleme nii paljukest, et praegu pole ma oma tööga rahul. Marion sõna otseses mõttes karjus mu peale ja seal oli veel mõni, kes mu peale karjus. Elavad oma viha ja ängi minu peal välja. Ma saan aru, et olen loll ja tean, et ma ei oska taani keelt ega saa alati aru, olen imelik ka ja Ida-Euroopast (endisest slaavimaast)… nagu ori ja vaene või nii, aga olen siiski inimene ja teise inimese vastu peaks mingi lugupidamine olema. Aga see selleks…

Kokkuvõtteks.  Ma arvan, et senimaani on päris hästi edenenud. Püüan end rajal hoida ja samas vaimus jätkata.

Lisan veel selle Peep Vainu eluratta kohta, et suhtelmisega olen tegelenud. Kuigi eesmärke vaadates on see osa just-kui katmata, aga olen endale teadvustanud, et selles vallas on puudujääke, seega olen püüdnud ekstra lisada (nt Nicanoriga diskol-käik, peaaegu igal nädalal kohtumine Jan-ga, isa sünnipäev (perega koos), isa tuleb siia külla, emaga elan koos, vanaemaga vahel suhtlen, võiks rohkem, aga pole nagu aega, klassis suhtlen, tööl vahetasin kohta ja suhtlen, püüan sisse elada sinna…)

Seega paberil läheks mul justkui hästi, eksole… :)

Rubriigid: Minu eesmärgid. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>