Ajanappus, aga ma püüan

Täna käisin jooksmas. Pärast oktoobri puhkust parim aeg (1h 1 min), varem oli ikka 1 h 5 min. Aga pärast jooksu olin ikka väsinud küll. Tundsin, et pingutasin.

***

Nendest kuuest pildist ühe sain valmis. Järgmine lebab laual ja ootab alustamist (st valge paber lebab laual ja pliiatsid ka). (Plaanisin joonistada kaks pilti nädalavahetusel, aga läks teisiti). Ei taha enam joonistada. Pean end sundima. Kõigest viis pilti veel (kui rohkem tellimusi ei tule või kui suudan öelda “ei”).

***

Hambaarsi arve maksin ära. Üks osa tuleb vist veel või pääsesin lihtsalt. Jube raske on arveid võrrelda, aga… Sest.. (1.) on olnud inflatsioon (Eesti andmed, kgemused pärinevad aastast 2011 ja Tartu), (2.) Tartus on toodud täpsemalt toimingud välja, siin Taanis on miksitud asjad kokku ja ma pole piisavalt pädev lahti muukima, et mis üks Taani toiming endas sisaldab. Või mis asjad Tartus tehti ühele hambale jne…

Tegin siis umbes arvutused… Tulemus on, et Taanis on 4-5 korda kallim, kuid maha pole võetud inflatsiooni mõju (Eesti andmed 2011 ja Taani omad 2017).

Miinimum palk Eestis on 430 eur (oletan, et bruto, seega neto on ca 340 eur). Mina saan Taanis miinumum palka ja see on 4 korda suurem. Seega on hinnad nagu paigas. (Lisan, et minu eelis siin on see, et ma ei maksa eluaseme eest, mis on Eestis ca 99% sissetulekust, talvekuudel). :D

Natuke arvudest siis…

***

Täitsin oma tulumaksu prognoosi. Kui ma õigesti aru sain, siis aprillis on mulle laekumas 44 000 Taani krooni. Saan endale hamba osta ja natuke jääb ülegi. Eks näis.

Ajan siin vaikselt oma asju ise. Pistan nina maksundusse ja rahaasjadesse. Muidugi suur töö on veel ees. (1) S-i raamatupidamine korda teha alates aasta algusest; (2) töökohavehtus, mis on planeeritud jaanuari kuusse…

***

Minu selle aasta eesmärgid. Oh… kõige libedamalt edeneb see jooksmise eesmärk. Töötamise eesmärk oli madal ja selle saavutasin juba poole aasta pealt. Töövehtus jääb järgmisse aastasse. Saab näha, kas saan midagi erialale lähemat. Säästude kogumine on tuulde jooksnud. Pigem on säästud kgutud miinumärgiga. :D (St tuleb nii palju välja käia). Väga ei stressa, sest see on ju kõigest raha ja surilinal pole taskuid. Raamatukirjutamine ei edene üldse. Pean kirjutama 4 lehekülge järgmine nädalavahetus (tuletan meelde, et pilte on vaja ka joonistada).

- Pühin higimulli otsa eest!!! – Saan hakkama. :) Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab.

***

S-i kaalul on batarei tühi, seega ma ei tea kui palju kaalun. Olen paks või peenike. Eestist toodud kommid on otsas, nüüd veel šokolaadid ja siis tulebki Taani kraamile üle minna. Oletan, et uuel aastal nosin juba Taani küpsist. :D

Visuaalne hinnang oma kehale. Kui kõht on tühi, siis olen peenike, kui kõht on täis (pluss stress), siis vean kõhu peal ühte pallikest. Tööpüksid (need S-mõõdus) lähevad mulle jalga alati. Seega… Vist ok…

Üks hammas puudub. Kuid seda ei ole märgata. Nüüd olen juba harjunud. Ei näe end väärtusetu vana-mutina. Täitsa naine olen veel, oma parimates aastates (see viimane on oluline). :D

Kui mul hammas välja tõmmati, siis põsk läks natuke paiste. Tööl vist ei märganud seda keegi. Vähemalt keegi ei kommenteerinud midagi. Jan’le ütlesin, et üks põsk on nagu hamstril. Läksime koos koeraga jalutama. Ta tahtis juba sportlikust huvist näha, et kuidas ma hamstripõsksena välja näen. Aga… Ta pidi luubi appi võtma, et mu hamstripõske näha. :D Ma vist natuke liialdasin ja reageerisin üle. :D Noh, õige natu, mitte palju. :D

***

Nagu näha postitusest, et kõik on segane. Minu elu on segane, olen segane ja segaduses. Seega kõik ikka vanaviisi, ilma muutusteta. :D

Kas kõik valdkonnad sid nüüd kaetud?

Puudub Lars. Jah, ta puudubki mu elust. Mõtetes ikka on, aga… Jah.. Ainult fantaasiad….. ;)   :D Liigume edasi…

Emotsionaalne seisund. Ohhh… See kõigub äärmusest äärmusesse, aga rohkem on ikka negatiivses äärmuses. Ilma tõttu vast. Päikest näen harva.

***

Egas midagi. Sadulasse tagasi. Ja ikka edasi, ikka edasi. :D (Karlsson ütles nii – ma oletan muidugi).

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele Ajanappus, aga ma püüan

  1. Avatar Isildur Isildur kirjutab:

    Usutavasti on mõttekas hammas lasta Eestis panna. Isegi koos sõitudega peaksid kõvasti plussi jääma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>