Midagi meeldivat ka

Täna käisin jooksmas, aga see pole uudis ega asi. Iga korraga jooksen aeglasemalt. :D Kulun vist lühemaks.

Eile olin tujust ära, nagu ka mu eilsest postitusest välja paistab. Õhtul läksin Jan´le külla. Seal on nagu teine maailma. Probleemid jäävad maha ja aeg lendab meeldivas seltkonnas.

Igatahes… Ma olen lugenud palju romaane ja Elu24 ning need teised naistele suunatud väljaanded (mis on tasuta kättesaadavad)… Ma arvan, et olen lugenud kõiki artikleid, mis käsitlevad armastust ja mehe ning naise vahelist suhet jne… “Teadus”-värk. :D

Viitan, et olen teoorias asjatundja. (Nali). :D

Ma mõtlesin, et pole olemas meest, kes suudaks naise soove aimata. Noh, võib-olla mõni naine on lihtsam kui mõni teine (mina olen siis, see mõni teine, sellel korral). :D Või siis naine on mega ilus ja mees ronib oma kestast välja, et naisele meeldida. Igal juhul, ma mõtlesin, et minuga seda ei juhtu ealeski.

Aga eile… Enne Jan´i juurde sõtmist mõtelsin, et tahaks komöödiat vaadata, ükskõik mida, aga peaasi, et Adam Sandler oleks seal. Kunagi ma rääkisin sellest näitlejast, aga nii mööda minnes ja muu jutu sees.

Ta oli seda märganud, meelde jätnud ja ta oli välja otsinud kolm filmi, kus see näitleja mängib. Ma olin sõnatu. See oli vist üks ilusamaid hetki mu elus. Mitte üks roos ei ole suutnud mind nii positiivselt üllatada.

Minu soovide järgi on raske olla, sest ma kõigun äärmusest äärmusesse ja seda õiget hetke on raske tabada. Mul endalgi on raske välja selgitada, et mida ma siis tahan või mis minuga toimub. Aga tema suutis seda.

Ma olen lihtsalt sõnatu.

Üks meessoost isik, kes kuulab, paneb tähele, mäletab ja hoolib. Paha on see, et mina ei ole nii tähelepanelik. Mina ei tea, mida talle meeldiks vaadata. Ma üldse vähe küsin temalt. Ta pole kurtnud ka. Ma olen üks halb inimene. :( :D

Päikest! :)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

3 kommentaari postitusele Midagi meeldivat ka

 1. Roland kirjutab:

  Kummaline, et kirjutad seltskonnast, aga kirjutad Janist ainult. Norin. Seltskonnas on vähemalt 3 liiget. Olid vast 1/2 paarist?

  Noorena nagu ka Sandleri filme vaatasin ja isegi kinno lasin end meelitada teda vaatama, kuna polnud ühtegi halba sõna. Muidu tema naljad pigem ikka sinna 20 miinus vanustele. Lihtne ja arusaadav. Eile vaatasin Rob Schneideri filmi vanglast. Romantiline komöödia – tobe, aga ikkagi mingil määral meelt lahutav.

  Kui Jan just 45+ pole, siis ta tundub sulle nagu rusikas silmaauku. Ma lihtsalt viimastel aegadel ei suuda uskuda, kui erinevad inimesed omavahel sobivad. Sobivadki inimesed, kellest üks on täielikult isekas ja teine alati andev – nad täiendavad teineteist ja kumbki saavad oma vajaliku osa kätte. Jah üks rohkem, teine vähem, aga on inimesi kes elavad elu lõpuni koos, kus üks on isekas ja teine mitte ning mõlemad on õnnelikud.

  • Avatar minny minny kirjutab:

   Jah. Minu vanavanemad olid nii. Vanaisa muutus pärast haigust natuke, aga nad suutsid ikkagi koos elada. Nähes vanaisa hääbumist ja kuuldes hiljem detaile tema pühendumisest vanaemale. Mina ei tahaks ega suudaks kanda sellist koormat. Ma ei taha olla selline. Ma ei taha ainult võtta.
   Terve elu end vihata pole ka minu unistus.
   Seega, kui mul ei ole talle midagi samaväärset vastu anda, siis ei võta ma ka temalt midagi. Selline on plaan. :)

   • Roland kirjutab:

    Pühendumist vanaemale? Kummas rollis sina oled? Vanaisa või vanaema?

    Samaväärset? Mind paneb mõtlema, mis on samaväärne. Mõni on õnnelik isetehtud puunikerdise üle, teine hinnalise parfüümi või ehte üle. Inimesed hindavad nii erinevalt. Ma mäletan väga selgelt, kui kirjutasid, et vanaema ja co soovitasid sul kooki küpsetada H-le ja see nii vastumeelt sulle oli, vähemalt siin presenteerisid seda nii. Lõpuks H su kinnisidee oligi, nagu ma mitmed kuud varem juba taipasin, aga sa ei püüdnudki vähemalt meeldida talle, vähemalt sa ei teinud seda, et andnuks natuke rohkem tavalisest. Kui väidad, et sul on see ja too heakülg, aga jätad selle omale, oodates et keegi tore, äge märkab sind sellisena nagu oled, siis seda ilusat asja ei juhtugi. Kui sa ei näita enda parimaid külgi igapäev ja oled unistuste maailmas, siis vana ja koledana jõuadki sinna,kus vihkad ainult ennast. Tunnistan, mina sinust Tallinnas aru ei saanud. Vahel mõtlesin, et äkki sul tõesti on mingi suurem pilt, mida mina ei taipa. Nüüd kahtlen, kas sul see pilt ikka oli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>