Déjà-vu

Esmaspäeval lähen taas kooli. Jälle need samad hirmud ja väike paanika. :)

Hakkasin juba taanikeelset vähegi elialast materjali lugema ja kirjutasin võõrad sõnad välja. Nüüd tuleb vasted leida ja esmaspäevaks selgeks saada. :D

Seal on suur koolide kompleks. Esimesel korral olin ma paari sammu kaugusel õigest hoonest ja uksest, aga siis järsku läks asi ikka päris sassi. Lõpuks jõudsin õigeks ajaks või 5 minutilise hilinemisega õigesse kohta (tagasi). Ma lihtsalt oskan.

Nüüd saadeti skeem ja pilt, millisest uksest ma sisenema peaksin. Aga see skeem oli minu jaoks segane. Ei suutnud google maps-iga seda leida. Homme lähen ja vaatan üle, siis on süda rahulikum.

Jan näitas mulle, kus see asub, seega on tõenäoline, et ma selle õige ukse ikka leian. :D

***

Viimane tööpäev oli tavaline. Mõnedele lehvitasin ja ütlesin “nägemist” taani keeles. Mitte ühtegi kallistust. Ülemust ma ei näinudki pärast tööd. Jätsin oma noa, töökaardi ja kasutamata püksid tema lauale ja läksin.

Larsi silmasin silmanurgast hommikul. Eirasin nagu alati. Lõuna ajal ei läinud oma kotti teise hoonesse viima. Töötasin vanas hoones (mitte selles, kus tema). Ühesõnaga, ei kohtunud. Kaks võõrast, nii nagu kaks aastat tagasi. :D Mulle ei meeldi hüvastijätud.

***

Kristen kirjutas ja küsis, kas ma lähen tema juurest läbi, enne kui koju sõidan. Olin “bitch ja kirjutasin, et ei lähe. Oli näha, et ta solvus ja pettus, aga nii on kõigile parem. Tal on suured lootused minu suhtes või kuidas ma nüüd ütlen. Ta arvab, et ma olen temast huvitatud, et soovin salamisi temaga suhet. Eks ma ise olen süüdi, et ta nii arvab. Et mitte kütta temas asjatut lootust, tegin ma kiire ja järsu lõpu.

Teine mure oli see, et ma räägin liiga palju. Olen enam kui kindel, et oleksin talle ära rääkinud kogu Larsi-seikluse. Pole vaja neil midagi teada. Ma usun, et ta oleks rääkinud Anne Mettele ja too toimib nagu kohalik ajaleht ehk siis kõik oleks pärast teadnud. Mina ju tulevikku ei näe, ma ei tea, kuidas minu tee nende omaga ristuda võib. Seega… Et mitte ahvatleda end endale uut jama kokku keerama, ma vältisin juba eos seda.

Kas ma olin tubli? Jah, senimaani küll. :D Näis, kuidas edasi.

***

Käin ka jooksmas. Kõik nagu ikka.

Sulg ei jookse täna. :)

Ma olen olemas ja vaikselt toimin siin omaette. :)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>