Sügav ohe :(

Ei meeldi mulle kuri olla, aga teisiti siin asju ei aja. Jälle võitlen oma ametiühinguga. Natuke rumalate ja kitsa silmaringiga ja kinnise meelega inimestega on raske asju ajada. Tõesti on.

Ei lasku peensustesse, magamise aeg on ja palju on teha. Mõni teine kord tulen taas.

Lõpetuseks muster-näide seriaalist “Sõbrad”. Ross: “Sa oled inimestega karm ja kohe nad tulevad sulle vastu. Nad teevad oma graafikud ümber vastavalt sinu vajadustele.” Cool nickname Mental. :D

Minul veel nii ägedat hüüdnime pole, aga olen saanud tunda seda mõnu või võimu, mida annab kuri olemine. Minu puhul jäärapäine ja enesekindel.

Hästi ei lähe, aga vähemalt huvitav on. ;)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele Sügav ohe :(

  1. Meerits kirjutab:

    Sa ei oska kuri olla õigel ajal. Sa võid(võid ja ma ei räägi isiklikust kogemusest ega püüa ninatark olla). Oli punkt. Mina lähen ühe maailma suurima brändi esindajaga homme kohtuma ja mul pole mitte ühtegi positiivset asja talle öelda. Mõelda vaid, kuidas ma pean tõmblema, et tema rahulolu täita. Ma ei viitsi. Nii nagu Sina ka ei saanud aru, et täna ebaõnnestusid ainult iseenda, mitte ametniku pärast. Mul on homme veel võimalus tõestada, et lisaks invaliidsuskaardile, ma oman mõistust ja tegutsemistahet. Minu Minny omab ka tegutsemistahet, isegi kui ta ei arva, et ta suudab õnnestuda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>