Crazy nädal oli

Esmaspäeval (03.12.2018) läksin tööle. Kaks tundi olin töötanud, siis ülemus küsib: “Kas sa tead, et meil on reedel firma jõulupidu?” Ütlen, et sellest ei tea midagi. Ta ütleb, et see toimub Kopenhaagenis (Tivolis lõunasöök ja õhtusöök Cirkusbygningen’s) ning ööbime hotellis. Firma maksab.

Minult ei küsitud, kas ma saan ja tahan tulla. Mulle lihtsalt öeldi, et firma pidu ja kõik. :D Ma panin, siis oma kalendrisse.

Pool päeva olin töötanud, siis ülemus ütles, et kell 16 sõidame me Odensesse. Vaatame, kuidas poisid töötavad. Saan ülevaate tööst ja ettevõttest. Ööbimine hotellis. :S Minu huulilt kostus ebakindel/häbelik”ok”.

Tuletan meelde, et olin seal töötanud kõigest kolm päeva. Esmaspäeva (03.12.2018) hommikul läksin tööle mõttega, et nüüd on ülemus ka majas, et on kellelt küsida. :D Aga poole päeva pealt tulin kiirustada koju, et asju pakkida. Et minna Odensesse, koos ülemusega, keda kohtasin kolm tööpäeva tagasi töövestlusel (ja pärast seda sõitis ta Poola jahile).

Kõhus keeras ja olin hästi skeptiline (mõtlesin, et kasutab oma positsiooni, et mind “vallutada”, “allutada”, “alistada” ..), et ju tal on mingi seksuaalne plaan minuga.

Võib-olla plaan oli, aga mul oli oma isiklik tuba ja oma käed hoidis ta minust eemal, aga komplimentidega külvas mu üle. :D

Capture.2JPG Capture Capture1JPG

***

Pilte tegin ka natuke, aga kui need tulevad, siis tulevad hiljem.

Kõik läks hästi ja suur rõõm on jälle kodus olla. Mulle reisimine ei meeldi. Tahaks tööd teha. Lihtsalt tööd teha. Mina ja minu töö, vaid me kaks.

***

Minu esimene täistöönädal ja juba ma veetsin kaks ööd hotellis, kodust väga kaugel. :D Mõni oleks õnnega koos. Ma kardan järgmist nädalat.

Pidutsemine ja reisimine… see selleks, aga kontoris oleme tööga maas ja mina olin kaks päeva kontorist eemal, seega olukord on veelgi hullem. :(

Aga kuidas öeldaksegi: “Olukord on hull, aga mitte lootusetu.” :D Homme puhkan ja ülehomme vaatan, mis saama hakkab.

Jul1 Jul2 Jul3 Jul4 Jul5 Jul6

Söömine ja meelelahutus: Cirkusbygningen Wallmans (youtubes leiab üht-teist)

Ööbimine: Scandic København (aadress: vester søgade 6) 14. korrus.

***

Pilte on väga keeruline siia üles laadida, seega proovisin (Google) Drive. Jah… Sain mingi lingi oma kasutale. Seal on natuke rohkem pilte. Aga oluliseim on siin juba esitletud. :)

https://drive.google.com/drive/folders/1yBc0DgWVULqIwh1ePaoiFYtuFwxoJvt6?usp=sharing

***

Pildid teevad kadedaks jah?! Ma tean. Eks ma selle pärast neid siin esitlengi. Samas ma pole suurem asi pildistaja. :)

Rubriigid: Juhtumised minu elust, Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 kommentaari postitusele Crazy nädal oli

  1. Meerits kirjutab:

    Ja Sina tahtsid aastaid tagasi New Yorki vallutada?

    Jube naljakas on lugeda, et pead end koledaks ning siis arvad, et ülemus sind kasutab seksuaalselt ära. Peaksid rohkem kollaselt blogima.

    Väikse sitanikerdis ettevõtte juht ei võta newbie’d kaasa ega püüa seksuaalselt ära kasutada.

    Millest Sa järeldad, et tegemist on väikese ettevõttega?
    (Väga huvitab ja kui siin ei taha vastada, sii palun e-maili)

  2. Meerits kirjutab:

    Nüüd saan aru,miks Sul on nii kõrged lootused, aga nii madalad ootused. Ma ei uskunud, et Taani on ajast samas sama palju maas kui Soome. Soovitan turistina minna Sillamäele – seda kräppi nähes ei usukski, kui ilus nn “vene piirkondades” Eesti on. Venemaa on arhitektuuris ja ilus Taanist kõvasti ees. Eesti ka. Teen Sulle varsti hariva reisipakkumise. Kuna ühe peadse kriminaali meelest, kellega suhelnud oled, mina olen paha, siis võtan “ei” juba vastu.

    Kapist Sind vaatsin, et Sul on palju anda, pead ainult vähem õppima ja rohkem tegutsema. Ajutine olgu ajutine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>