Must, kõik on must :(

Püüan pea selgeks saada ja end tegutsema sundida. :) Mida rohkem ma uurin ja mõtlen, seda lootusetum mulle näib sellest ettevõttest vabanemine.

Lugesin, et kui ütlen oma töö üles 12 kuu jooksul teist korda, siis päevaraha ei saa. Nüüd ma põen siin kodus. Eelmine ülesütlemine oli põhjendatud, kuid algatajaks olin siiski mina.

Ülemusele ütlesin, et kolmapäeval lähen oma ametiühinguga vetlema. Ta juba aimas, millest me vestleme seal. Küsis kui kaugel ma oma tööga olen ja andis mulle loa juba nädal nr. 4 pillid kokku panna. Oi, kui lahke temast. Aga nädal nr. 4 ma küll pille kotti panna ei saa, sest reeglite kohaselt oleks see võimalik alles nädalal nr. 5. Kuid kui ma kaotan päevaraha, siis ma ei saagi üles öelda.

Ma praegu natuke keen. Ma maksan maksu. Maksan oma ametiühingule, et too minu eest hoolt kannaks kui tööta jään. Mul on stress ja minu elu on häiritud, aga see pole piisav põhjus ülesütlemiseks.

Minu ülemus on täielik siga. Valetab mulle kuupäevade osas ja laseb meie kokkulepped üle. Ei taibanud neid kirjalikult fikseerida.

Mina ju seaduseid ümber ei tee. Kui ma ei saa ise üles öelda, siis tuleb lihtsalt hästi palju haiguspäevi võtta ja ülemusega kõik kokkulepped kirjalikult teha. Eks ta natuke nõme ja ajaraiskamine ole. Aga seadus on seadus.

Ma peaks natuke arvutama, äkki on kokkuvõttes tõesti kasulikum see ametiühingule makstav raha kõrvale panna.

Ma siin kirun ennast, et selle töö üldse vastu võtsin. Nüüd olen sellega laulatatud ja ei saa kuidagi välja. :D

Mul on veel väike lootus, et saan üles öelda. Hoian sellest kõvasti kinni.

***

Käisin arsti juures. Ta hindas 2-3 minutiga mul stressi. Kerge depressiooni isegi. Sain saatekirja psüholoogi juurse. Kirjutasin talle juba. Vast vastab esmaspäeval või nii. Äkki saab minu peakene korda. Noh, natukene paremasse konditsiooni. :D

***

Proovin välja mõelda küsimused oma juristile. Kirjutan valmis töö-ülesütlemise paberi. Ja siis on veel nipet-näpet teha.

***

Ma saan hakkama. Eks näis, mis sellest kompotist välja tuleb. :)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>