Kuidas läheb?

Mul läheb nii ja naa. Tegelikult ei saa millegi üle kurta, sest tervist on, tegevust on… Näiliselt oleks nagu kõik ok, aga minu sees, tundetasandil on täielik segadus, aga las see olla.

Minuga juhtus kummaline asi. Natuke naersin enda reaktsiooni üle. Tahtsin seda kellegagi jagada. Otsustasin, et kirjutan siia.

Ma olen hästi kitsi ja hoian väga raha. Üldiselt raha pargib mu kontol. Nüüd plaanin ma osta endale jalgratta ja võib-olla tuleb hankida läätsed ja natuke muud varustust, seega mõned kulutused on. Kuid jätkuvalt on pangakontoseis positiivne.

(Muidugi pean ma varuma raha juhuks kui leian töö kaugel, siis tuleb kolida ja oma sünnipäeva kingi jaoks pean ka säästma. Aga noh…)

Igatahes… Pärast reisi läks mu pangakonto üsna pisikeseks ja sealt alates olen ma ikka pisteliselt kiiganud, et kas pean juba muretsema hakkama.

Mul oli 19 tuhat taani krooni. Arvestasin, et u. 4 tuhat kulub mu rattale, aga sealt ikka veel jätkub. Järsku oli mul 20 tuhat peal. Ma neid sajalisi ei vaata. (No, kui nii suured summad on mängus, siis paar sotti siia sinna ei mängi ju rolli). ;)

Ma kardan tohutult, et mulle kantakse võõrast raha (et muutun äkitselt rahapesu osaliseks), seega on mul isegi suurem kontroll sissetuleval rahal kui väljamineval. :D Nii kaua kuni ma olen rahapesu ohver, ei ole suurt midagi karta, peaasi, et leiva raha jääks. :D

Mu pank oli mulle natuke üle 300 tagasi kandnud ja 20 tuhandest jäi selline summa puudu. Minu reaktsiooon oli: Võitle. Miks nad mulle raha kannavad… Siis selgus, et nad tegid peene käigu, et saada mu käest suuremat teenustasu. Muutus mingi pakett või midagi… Selle n-ö vana lepingu aastatasu maksid nad tagasi ja kohe võtsid uue lepingu kvartalitasu. Ok… rahunesin maha. Las toimetavad.

Nüüd… Ma tean, et mul on 27-28 tuhat, sest ratast pole veel ostnud (pole leidnud sobivat). Sain tööturaha vahepeal…

Nüüd vaatan ja mu arvel on 35 tuhat. Minu reaktsioon oli: Mida f***ck’i!!! Mida see raha mu kontol teeb. (Tšekkasin järgi, sain tulumaksu tagasi 7 tuhat, tegelikult 7,9 tuhat.)

Aga naljakas oli mu reaktsioon. :D Teised inimesed tunnevad rõõmu kui pangaarve on oodatust suurem ja mingi ootamatu tulu on kusagilt tulnud. Mina seevastu tunnen suurt muret ja tunne on pigem negatiivne.

Kui te hakate oma panganumbreid mulle saatma, et minu rahakoormat kergendada, siis ärge tehke tühjast tüli… Jan lubas lahkelt tema kontot kasutada ja S.-l poleks ka midagi selle vastu, kui ma tema ärisse investeeriksin.

***

Maadlen õppimisega ja oma tunnetega või nende otsimisega. Kõik sama, vanaviisi… :)

Päikest! :)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>