Non titel

Ma vahetasin oma juuksevärvi. Nüüd on mul tumepruunid juuksed. Olen harjutanud ostlemist. Üllatavalt hästi saan hakkama, aga teraapiana ei mõju. See ei anna head enesetunnet. Lihtsalt asju on rohkem ja kontosaldo on väiksem. Muud efekti nagu ei ole. :)

Tegelen oma välimuse muutmisega. Käisin prillipoes uusi raame vaatamas ja tellisin endale läätsed. Kui läätsed kätte saan, siis otsustan täpselt, mis prilliraamid ostan. Siis ma näen ju ennast ilma, et ma peaksin end (oma nina) päris peeglisse suruma.

Ostsin kulmupliiatsi, musta. Ja laineri ostsin ka. (Ma tean, täitsa tibi tekst.) :D Ma harjutan natuke. Mul on väike trauma kulmupliiatsist, sest mul oli selline keeruline teismelise iga. Ma nimelt liialdasin sellega hästi palju. Ma läksin oma katsetustega isegi nii kaugele, et ma võtsin ripsmedušši ja tõmasin endale paksud kulmud. Ikka… paksud-paksud… Ja see polnud veel kõik. Ma ostsin paksu kulmupliiatsi. Ja kui see nüridaks jäi, siis tegin lainerijoone ümber silmade. :D (Kaks poole cm-st musta rõngast ümber silmade.) :D

Muidu poleks ju hullu. Olen vananev üksus ja ei mäleta hästi, kuid ma suutsin sellisena jääda ühele lõpupildile. Selline koolialbum… Tegelikult klassi-album. Igatahes… Nüüd seisab see kloun mu klassikaaslaste kodus, kusagil… ma loodan, et sahtli põhjas või prügimäel. Vabandust, et ma teie ilusad pildid ära rikkusin. :D Ma oleks olnud ilma meigita vähem hirmutav… Jah… Vabandust.

Nüüd ma püüan olla hästi ettevaatlik oma kulmudega. Väga tagasihoidlik igat-pidi. Ja laineriga olen ka ettevaatlik. Aga iga kord, kui ma kulmupliiatsi kätte võtan, siis lähen näost punaseks. Ohkan… Käed hakkavad värisema… Küsin endalt: “Oled sa ikka kindel, et sa tahad seda teha? Oled sa ikka päris kindel?”… :D

Madsen ütles, et mul on väike paks kõht (šokolaadi-söömisest). Tahtsin viidata, et ta on väga aus ja otsekohene. Seega saatsin talle pildi oma katsetusest ja ta kiitis selle heaks. See järel näitasin ka Jan-le oma katsetust. Ta kiitis ka heaks. Võin vist oma rutiini lisada.

Muidugi, ärge nüüd valesti aru saage. Ma olen jätkuvalt laisk oma välimuse suhtes. Mõned üksikud päevad ma rakendan oma uut rutiini, aga kui.. siis ikka korralik mask… Jan ütles, et sedasi näen ma väga skandianaavialik välja. Äkki on siis lootust ka tööd saada. Ma loodan.

Minu laiskusest. Ma tean, et see on liiga palju infot, aga… Ma juba olen selline… Tulenevalt sellest, et ma olen laisk, siis ei viitsi ma seda pärast ära kustutada, kui mul on piinlik, et nii avameelne olin… Aga… See selleks…

Igatahes. Ma tellisin rattapüksid, mis varsti peaks saabuma ja need on lühikesed või pool-lühikesed. Igatahes jätavad need mu sääred paljaks. (Kui nad muidugi mu paksu kere suudavad katta ilma, et lootusetult poole tee peale kinni ei jää ega katki ei lähe… Hääl mu peas: Ole hea enda vastu…).

Igatahes… Sääred jäävad paljaks ja mu karvased jalad kõigile näha. Mul on sellega ka üks trauma. Käisin kunagi aeroobikas ja tibid naersid kõva häälega mu karvaste jalgade üle. Üks pidi veel hästi toonitama, et tema küll ei julgeks oma karvaste jalgadega aeroobikasse tulla ja kui see peaks juhtuma, siis kataks ta jalad pikkade pükstega. Häbenesin end ja püüdsin ruttu kaduda, et mitte nende vaadet rikkuda. Äkki jäävad mu karvaste jalgade tõttu veel silmanägemisest ilma. Kellele neid pimedaid mimme ikka vaja on?! Eksju!

Tulenevalt sellest, et olen laisk, siis raseerimine ei ole just kõige parem valik. Aga ma juhtusin nägema reklaami, et jalgade vahatamine annab sileda tunde nädalaks (loodan, et see tunne on sama kaua ka vaatajate silmades)… Seega ostsin ka vaharibad. Aga pole ikka veel kasutanud. Kardan… Äkki see ei aita, äkki on ikka liiga valus. Äkki ei kesta tulemus kaua. Äkki mu karvad saavad jõudu juurde ja neid kerkib nagu seeni pärast vihma. Saan endale tõelised meeste-karvased jalad… Praegu on sellised… Teismelise habe või nii… ;) (Pilte ei tule. Kasutage kujutlusvõimet või googeldage.)

Mõtlen, et äkki peaks oma riidekapi sisu ka värskendama. Kaua ma käin oma antiikteismelise-aja riietega (teksased ja t-särk). Märgin ära, et ma ei ole veel nii paks, et vanad riided mind katta ei suuda. Suudavad küll. Kõht on ees, aga ei ole rase. Kuid kaal on normaalne. Nagu tavaliselt 56,4 kg. Seedimine on raske. Ei tarbi piisavalt vett ja muidugi ei söö korrapäraselt ja ei söö tervislikult.

Joon teed ilma suhkruta ja ootan kuni kõht tühjaks läheb, siis söön. Äkki aitab. Muidugi hakkasin ka kõhulihaste harjutusi tegema. Tundub tobe, aga… Äkki mu punnitav kõht riivab kellegi silmavaadet. Madsenist hoian eemale. Ta tundus, kurb selle pärast. Ta ütles mulle nii ilusaid asju telefonis (nt. minu silmad säravad nagu briliandid, mul on väga ilus/soe/armas naeratus…), et ma peaaegu unustasin juba ära, et ta mu paksu kõhu kohta märkuse tegi. :D

Üldiselt tegelen töö-otsimisega ja oma eesmärkidega. Ligadi-logadi olen joonel. Püüan märgata end… Mu psühholoog ütles, et ma pean mõtlema enda peale. (Ei pea, aga… See pikk ja keeruline seletus… Et ma tahan, et mul hakkaks hästi minema ja ma tahan, et see kriitiline mina pillid kotti paneks jne… Et see juhtuks, pean ma olema enda vastu hea ja mõtlema enda peale. Mida mina tahan, mitte mida teised tahavad.)

See on põnev, kuid keeruline teekond. Samas… Ega ma ei oskaks ka midagi muud teha. Seega… Harjutan.

Ma võiks jätkata oma filosofeerimisega teemal “Mis on minu väärtus? Kas mul on mingit väärtust?”… Aga ma ei tee seda. Mina ei taha seda praegu teha. :D Mina otsustan. :D

Mina1 Mina2 Mina3 Mina4 Mina5 Mina6 Mina7Mina8

Selle postituse lõpp! :)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 kommentaari postitusele Non titel

  1. Meerits kirjutab:

    Küll on ilusad tütarlapsed piltidel.

    Blondiinile tütarlapsele sobiks ilmselt Kirsten Dunsti juuksevärv, mille poolest ta on kuulus.

    Brünetile täitsa sobib selline väljanägemine. Igatahes silm puhkab. Brüneti selfitamist – jäine/klaasjas pilk -jätab pimeda tunde 5. ja viimasel pildil.

    Hirmuäratav, kui ilusaid naisi Taanis leidub.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>