Naaber

Ma olen siin üle 4 aasta elanud. Minu kohta täitsa pikalt juba. :D

Mul on naaber. Magamistoa aknad on kohakuti. Me näeme üks-ühe magamistubadesse. Taanis kardinaid ei kasutata. Ma pole näinud midagi piinlikku. See pole üldse see jutt. :D :P

Ta on üksik meesterahvas, tundub minust vanem. Ta ei ela, ööbi siin palju. Tundub, et on sõjaväelane. Kui ta tuleb, siis on tal vorm seljas. Tavaliselt oli ta nädal kodus ja kolm nädalat või kuuaega ära. Nüüd ei näinud mad teda 3-6 kuud. Tema isa (oletan, et isa), oli vahel siin, tegi maja ümbruse korda, pügas hekki, niitis muru. Kord oli ka kolimisauto siin, arvasin, et nüüd on kõik.

Aga eile nägin tulesid tema magamistoas. Mõtlesin, et äkki vargad. Täna, kui koeraga jalutama läksin, siis nägin tema autot. Seega oletan, et ta ise on siin. Kuigi teda ma tegelikult näinud pole, ega vist ei tunnekski. :D Ma pole teda eriti näinud, lihtsalt tuleb põlevad ja vahel liigub mingi vari seal. :D

Tal oli üks suur punane kass, õuekass, aga enam pole ma seda näinud. Võib-olla rebane sõi ära.

Igatahes. Tegelikult on ta täitsa võõras inimene. Kunagi käis mingi naine koos lapsega tal külas. Olid paar päeva, aga enam pole neid näinud. Seega on minu teooria, et ta elas nendega koos, sellepärast oli nii pikk vahe. :D

Jah, olen vanainimene, kes elab akna peal teiste inimeste elu. (Kaugemal on üks maja, kus pereisa oli vahepeal tilgutite all ja ratastoolis. Nädal aega hoidis üks (minu jaoks) võõras mees pisikest poega (4-aastane). Nende auto on kadunud, seega võib-olla sõitis mees selle puruks. Nüüd on neil uus auto ja mees kõnnib juba kepiga.)

Igatahes. See minu naaber. Täitsa võõras inimene, aga samas nii oma. Kuidagi rahu tekib minu sees. “Nüüd on ta kodus. Kõik on hästi.” :D Ma üldiselt riietudes tõmban kardinad ette, viisakusest. ;) Vahel olen ka unustanud. Tea, kas tal on näkanud. :P

Jah, nii kaua juba ühe paiga peal olnud, et naabrid on hakanud juba ka nagu vaikivaks perekonnaks muutuma. :D

***

Leidsin ühe korteri. Armusin ära, nagu minu puhul ikka. Kirjutasin. Sain eitava vastuse. Olin kuri, pettunud ja vihane. Googeldasin ja olin õnnelik, et sellesse ämbrisse ei astunud. Ettevõttel on 121 kommentaari (trustpilot.dk) ja absoluutselt kõik on kõige negatiivsemad. Pikead kirjeldused, kuidas nad ei saa kirju kätte, kui raske on lepingut lõpetada, kuidas välja kolides lükatakse 7000 DKK suurune arve koristamise eest, kuigi üleandes on olnud korter rohkem korras, kui vastu võttes. Lisaks võetakse aasta vee arve, kuigi inimene ei ole sees elanud tervet aastat. Raha tagasi saamisega on raskuis. Ma ei jõudnud kõike läbi lugeda. Asi jäi rohkem viitsimise taha. Aasta aruannet pole ka vaadanud.

Ei teagi, kas ma olin lihtsalt õnnega koos või ma teen liiga kriitilist ja tugevat taustauurimist. :) Ma kogen ikka ja jälle mingit jama. Kas siin ongi nii palju jama või olen ma ise lihtsalt magnet. :D

Mõtlesin, et see võib olla ju täitsa anne ja teisi vast ka huvitaks minu info. Mõtlen, et teen ühe blogi, kus ma jagan seda. Natuke kardan, sest see on ju praktiliselt ettevõtete torkimine ja mul on väga nõrk positsioon. :S Igatahes, kui ma teen, siis püüan olla hästi-hästi objektiivne ja kaaluda sügavalt enne, kui postituse avaldan.

***
Töö-otsimisega üsna null. Lootusetu. St. mina olen lootusetu. :(

Emotsionaalselt on ka üsna, mitte just hea, aga nokitsen siin vaikselt. Püüan endaga sõbraks saada. :)

Saab hakkama.

Saadan naabrile õhumusid ja poen sängi. :)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele Naaber

  1. äärelinna rohutirts kirjutab:

    Et Skandinaavias pole eriti kardinaid, see on minu arvates kõle ja jõle! Kardin teeb su elutoast mõnusa pesa, ilma kardinateta on kõik nagu kuut, laut!
    Kuskil mainisid, et Tallinna linnapea teeb kätekõverdusi jne. Jaa, Kõlvart on supersportlane kogu elu, idamaised treeningud, meister! Tema rahulikkus on meeliköitev.
    Aga oot, kuskil kõnelesid homodest, kohtamispartneri vend olla homo? Kui lööd googlesse: “Homode laste pihtimused”, siis sa näed, et asi pole kiita…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>