Mõni asi lihtsalt torkab silma

Mõned märkmed vaid.

See video tekitas kõhedust.

https://www.youtube.com/watch?v=URBVtz8mBKE

Ma olen vaikselt selle naise tegevusi jälginud. Selline, võib-olla on asjal tõsi taga.

Huvitav on see, et mu emal on 0-grupi veri. Statistiliselt pidi tema emal ja isal ka 0-grupi veri olema. Mõlemad surid noorelt ja mõlemal tuvastati ajuverejooks, aga liiga hilja. Sümptomid need samad, millest see naine räägib (tasakaalu häired)… Ema isa vist lubati elunditoonoriks. Kindlalt ei tea, olin liiga noor, at asjast aru saada.

https://www.terviseinfo.ee/et/uudised/5231-statistika-ule-poole-surmadest-2018-aastal-tulenes-vereringeelundite-haigustest

Kõige rohkem surmasid vereringehaigused. Kui saaks veel veregruppide lõikes, siis… Ma ei julge mõeldagi… Ma ei tea, mis veregrupp mul on. Aga isapoolsetel vana-vanematel oli õnn kauem elada, äkki ma sain mõne tähe oma veregruppi (B või A) või midagi.

Hakkan vist hulluks juba minema. Usun igast vendanõuteooriaid. Aga liiga palju paikapidavust on… Natuke raske on mitte uskuda.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>