Kuidas mul läheb?

Sain tööl  uue ülesande ja ülemus pakkus tähtajatut-lepingut. Leping pole veel taskus, aga üllatav ja meeldiv oli see ikka.

Võiks öelda, et tööl läheb jälle hästi. :)

Eraelus. Päris raske oli üks hetk, aga nüüd on tavaline hall. Teinekord on raske leida motivatsiooni, aga miinimum asjad olen ikka ära teinud.

Ma “avastasin”, et mul on vend. Tegelikult on vennad, aga ühe venna jaoks elan ma praegu vajalik ja ma ise saan ka temale toetuda. See andis tohutu motivatsioonilaksu.

Kirjutasin talle. Toimus kerge vestlus. Siis tekkis tohutu motivatsioon tegutseda. Tellisin kolm raamatut endale (Guy Winch, minu uus lemmik). :) Kassihooldus, kodukoristus ja kirjutasin ühe lk. oma raamatusse.

Pakkusin välja, et teeme selle vennaga võistluse, kes suudab nädalavahetusel laisem olla, see võidab. Aga minu eesmärk on kaotada. Noh, see klišee, et kaotamist tuleks harjutada ja see oskus tuleb tulevikus rohkem kasuks kui pidev võitmine jne…

Aga tema… Ta sai ka energiat minuga vestlusest, seega eile ma võitsin võistluse. Tema oli aktiivsem kui mina. :) Ma arvan, et täna ma taas võidan, aga ma olen oluliselt rohkem pingutanud, et kaotada. :D

J. on mu mõtteid risustanud. Jah, ta peaks juba selle aja peale mu mõtetest kadunud olema, aga kuidagi kohe ei saa. Kuid tänu vennale sain ma poolteist päeva teistele asjadele keskenduda ja J. täielikult unustada. See on tohutult mõnus tunne. Püüan seda rohkem ja rohkem kogeda.

Ma olen väga rõõmus, et ma oma venna leidsin või taas avastasin. :D Ma olen alati mõelnud, et ma vaid koorman teisi (k.a. oma vendi), aga tegelikult ma vist ikke ei koorma neid. Kaks tükki on väga rõõmsad minuga vestlemise üle.

Sellel vennal oli üks projekt. Umbes sama suur nagu minu raamatukirjutamise projekt. Ta ei saanud kelleltki toetust ja mattis mõtte maha. Aga mina vaimustusin selles mõttest koheselt. Ma isegi ei teadnud veel, et teised ta mõtte maha olid matnud. Mulle tegelikult ka tema mõte meeldis. Minu meelest tegi ta väga julge sammu ja ma toetan teda igati.

Ta ütles, et minu jaoks jätkab sellega, aga tasakesi. Et ma oma ootusi liiga suureks ei puhuks. Aga… Mina hakkan iga nädal projekti kohta küsima. ;) :P Mina ei lase tal seda asja niisama jätta… Ei, see on nali. Ta ei survesta mind mu raamatuga ja ma ei survesta teda sellega. Lihtsalt oleme üks-ühe jaoks olemas. :)

Perekond on tore ja vahva. Ma pole neid varem kasutanud, aga… Nad ju selle jaoks mul ongi.

Kõik läheb veel hästi. :)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>