Kraavi ja kraavist välja

Kui autokoolis käisin, siis mu sõiduõpetaja ütles, et üks päev sõidan suurepäraselt ja teisel päeval sõidan kohutavalt.

Ma vaatasin oma aastalõpu postitusi ja sealt näib ka, et üks aasta toimin 50% peal ja teine aasta 90% kandis. :D

Minu mälu on ikka tegelinski. Ma arvasin, et eelmisel aastal ma ebaõnnestusin ja nüüd püüan end hästi palju kokku võtta, et oma eesmärgid saavutada. Aga… Mida mina loen siit. Kõik oli suurepärane. Need eesmärgid, mis ma arvasin, et ma pole veel saavutanud… Jah, need saavutasin ma juba eelmisel aastal ära. :P

Vaata milline kloun?! Rabeleb siin nina tatine peas, et saavutada oma eesmärgid, mida olen juba 3 aastat taga ajanud. Tutkit… Saavutasin need juba eelmisel aastal ära. Mida paganat ma enam üritan. :D (Nali. Ikka püüan eduka lõpuni.)

***

Mõned asjad on juba täiega ette aimatavad, mis minu “aastalõpukõnes” manitud saavad. :)

Ma ei kirjutanudki mingeid eesmärke selleks (2020) aastaks. Njah… Ma lasin edasi oma vanadel eesmärkidel. :)

Lugesin, et mul oli crush Alexander. :D Täiega unustatud juba. Ma sattusin isegi segadusse. Kus oli Jan siis?! :D Jah, ei taha tunnistada, aga “keelatud vili on magus”. Või väärtus tekib ilmajäämistundega. Jah, see lihtne vanarahvara tarkus.

Ma ei taha öelda (tunnistada), et Jan muutus oluliseks siis, kui ta oli juba uutel jahimaadel. Ta oli ju oluline juba enne. Aga… Kindlasti mängis ilmajäämistunne ka selles mingit rolli.

Ma mõtlen, et äkki peaksin keskenduma Alexandrile. Noh, selles mõttes, et kui ta mu mõtetes oli, siis oli Jan ju tühine. Ja et Jan taas tühiseks muutuks, siis… Teoorias ju suurepärane. :)

***

Date’mine ei lähe kohe üldse. Ma suudan ikka ja jälle imelikke kohata. Muidugi olen ma ise ka väga imelik, aga me oleme imelikud erinevat moodi ja noh…

Ma kohtusin selle “nohikuga”. Väga huvitav oli. Tal on palju kvalitiivseid omadusi. Nt. rääkis ta, et proovis välja arvutada n-ö. “armastuse valemit”. Naeris enda idee üle, aga mind köitis tema mõte ja palusin sellest lähemalt rääkida. Ta tegi katse erinevate piltidega ja vaatas statistikat. (Millised pildid saavad rohkem like ja kellega võetakse rohkem ühendust jne… Ta on väga tugev statistikas/matemaatikas.)

Aga… Ta ei räägi mitte midagi. Ma suudan ilusti vaikust välja kannatada, aga tema on minust tugevam sellel alal. Seega ma avastasin end üsna tihti lihtsalt mingit mula suust välja ajamas, et lõpetada see ebamugav vaikus. Ebamugav siis minu jaoks, ta tundus tundvat end väga hästi selles. :D

Ja kõige eemaletõukavam oli… Sõnum, mis ma sain paar päeva hiljem. Väga armas, ta kirjutas pikalt ja kõik. Aga… Mulle tundus, et ta tahab nüüd ja kohe saada vastust, kas meist saab paar või mitte. Et ta niisama ei viitsi oma aega raisata.

Ma ei osanud kohe midagi vastata. Ma ei saa ju öelda kindlat “ei”, sest pärast kolme aastat muutus Jan minu crush‘ks. Aga enne tundus ta ka niisama eemaletõukav kui nohik nüüd. Aga samas ei saa ma ka garanteerida, et pärast kolme aastat midagi muutub. Ma tõesti ei tea.

Noh, ja siis ma kirjutasingi, et ma ei saa midagi lubada. Et ma hindan omadusi, mis ilmnevad ajajooksul, seega on mul raske praegu öelda, kas ta on n-ö. minu tüüp või see mida ma otsin. Ma hindan turvatunnet, ausust, avameelsust, headust, abivalmidust, kannatlikkust, tarkust ja stabiilsust. Ja minu kogemus ütleb, et minu tunded ei sõltu absoluutselt kaaslase välimusest. Ma võin armuda ka mitte atraktiivsetesse isikutesse. St. isik tundub alguses ebaatraktiivne, aga pärast käib peas mingi klik ja mina ei saa oma mõtted enam temalt.

Kõige keerulisem on see osa, et ma ei tea, mis on armastus. Ma ei tea, kas ma olen kunagi tegelikult ka armunud olnud või see on vaid sõltuvus teisest inimesest või sõltuvus tähelepanust või hoopis midagi muud…

Jah. Ma tean. Täiskasvanud inimene, kes on lootuselt hiljaks jäänud mudilaste tootmisega, aga pole ikka veel välja suutnud mõelnud, mida ta tahab või ootab. :D Jah, see olen mina. Aga kui mina poleks, siis poleks ju seda ka keegi teine. Seega ma võtan selle raske rolli enda kanda. :D

Ühesõnaga, ma hoian nohikust natuke eemale. Ma ei taha anda talle asjatuid lootusi ja samas ei ole ma kuigi osav takistama ebareaalsete lootuste tekkimist. Ma ei taha ju tema südant murda. Ma ei ole halb inimene. Lihtsalt vahel näin ma väga armas. :)

***

Ma olen natuke nagu pausil. Jätkan kevadel päris inimestega. :) Jah, kuniks ma selle jälle ümber mõtlen. Naine olen ja nii see käib. Täna nii ja homme naa. Ja ei mingeid küsimusi selle kohta. Nii on lihtsalt. :)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 kommentaari postitusele Kraavi ja kraavist välja

  1. Roland kirjutab:

    Jani armusid sa ainult minu kommentaaride tõttu. Usu seda või mitte. Arvasin, et nii head meest, keda enda jaoks kirjeldasid, kunagi ei sebi, nii alati vihjasin, et tema on õige sinu jaoks. Ja võimalik, et sa isegi pole temasse armunud. Aga sul on äärmiselt kasuahne ja loll psühholoog.

  2. Roland kirjutab:

    Ja mis ma veel tahan öelda, et sellises vanuses nagu oled, ei jäeta seda sinna paika. Kui oled armunud, siis tee ennast nii lolliks kui võimalik, aga saa lõplik vastus. Ja sinu vasnuses: elu ei käi 40. aastani. Sul on veel võimalik kuni 6 last saada, kui tahad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>