Minu teine postituse sellel aastal

Jah. Ma hakkangi nii üksluiseid pealkirju oma postitustele panema. ;)

Ma sain täna oma jõulukingi kätte, selle, mille ma tellisin oma väikevendadelt. Kes veel ei tea, siis olid need juhtmevabad kõrvaklapid. Ma olen väga õnnelik. Laen neid nüüd, et olla homme kindel, et need töötavad.

Ma proovisin neid nüüd, korraks. Ma ei jõua homset ära oodata. Nii imeline on muusikast mõlemast kõrvaklapist kuulata. Ja milline heli… Ma ei hakka rääkimagi.

***

Üks asi veel. Ma panin oma telefonile uue tasutapildi. Tavaliselt on seal pildid lastest või kallimast. Aga minul…

Ma panin ise-enda. :) Minu kallim. See pilt mulle endast väga meeldis ja nii tore on iga kord telefoni haarates näha seda imelist sooja naeratust. :D Seega Brad Pitt on läinud ja mina ise tulin tema asemele. :P

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>