Jälle need retoorilised küsimused….

Noniii… Jälle ma siin mõtlen, et miks… Miks on see või teine asi nii. Ma ei saa aru, ei mahu pähe lihtsalt. Miks öeldakse lusikale lusikas mitte labidas ? Maailm loodi ei millestki ? Miks ma üldse oma pead selliste küsimustega vaevan. Täna jõudsin järeldusele, et liiga palju asju enda kanda võtta pole hea. Teen alati kõik ise, nii tundub lihtsam, aga samas… samas oleks ju kergem teha mingi võrdne tööjaotus. aga noh… ise tehtud, kindel et tehtud. Phh, ma tean, et tegelikult on see lause, ise tehtud, hästi tehtud, aga kurat seda teab kui hästi ma tegin. Ma ei tea kas mu blogil on üldse lugejaid, aga kui on siis aitäh lugeja et raiskad aega, et seda lugeda. Mõtlesin, et viisakas oleks Sind tänada. Kas oled kunagi mõelnud kirjutada armastuskirja inimesele, kes sulle meeldib ? Hah, ma olen mõelnud ja ka teinud. Mõeldud tehtud! Kaks korda kusjuures ja mõlemad korrad on see lõppenud katastroofiga. Mehed on lihtsalt imelikud…. Ei ära nüüd solvu, Sina mees, kes sa seda loed, sest see polnud halvasti mõeldud. Lihtsalt ma ei saa teist vahest aru. Aga lohutame siis meie, naised, end sellega, et mehed ei saa meist ka aru. Tegelikult ma ei tea miks ma seda kirjutan, aga lihtsalt see tuli, ja puhtalt emotsiooni aiendil kirjutasin ma selle siia. Positiivne, ma usun.

Mõtlesin, et jätaks suitsetamise maha. Raha kulub palju. Suutsin terve päeva ilma olla, ning siis lihtsalt kõndisin poodi, ostsin paki nätsu ja suitsu, sest maha jätmise põhjus, raha kulub palju, polnud minujaoks õige põhjus maha jätmiseks. Seda peaks ikka tegema tervise pärast. Aga millal on see õige aeg, tervise pärast maha jätta ? Kas siis kui arst ütleb et mul on kopsuvähk või siis kui läkaköha mind lämmatama hakkab ? Ei teagi nüüd. Loodame et lapsed kollased ei tule.

Tänase päeva lause: Kui otsustad midagi teha, tee seda õigetel põhjustel. Random tegevused pole õiges ja nendega ei jõua kaugele.

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.