1 aprill, väääga õudne !

Täitsa kohutav päev on täna! Kõigepealt pidin kell 3 sõitma, aga sõiduõpetajat ei ilmunud kohale. Oli veendunu, et olen ise eksinud ja mul on sõit kell 4. Läksin siis kell 4, aga ka siis õpetajat ei ilmunud. Helistasin. Ütles et mul oli sõit kell 3 aga tulgu ma kell 5. Läksin siis kell 5, sain sõita, aga tänu sellele jäi mul ära kohtumine ühe väga väga armsa poisiga. Nüüd on kohutavad süümekad, loodan et ta pikka viha ei pea. Kui sa seda lugema peaksid, siis tea, et mul on väga kahju ja ma teen kõik endast oleneva, et see sulle heastada. Palun veelkord siiralt vabandust! Tea, et oled ikka väga kallis sõber :)

6 tundi on päeva lõpuni, eks näis mis vingerpussi elu mulle veel mängida suudab. Head naljapäeva kõigile !

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.