Ammu!

Ma  pole kahjuks ammu kirjutada saanud, aga kuna on täna laupäeva hommik ja mul midagi tarka veel teha pole, mõtlesin juhust kasutada ja kirjutada.

Midagi väga muljetavaldavat pole mu elus juhtunud like always, aga ikkagi. Ma mõtlesin ükspäev, et kuidas saab keegi kellegile meeldida, nii, et ta sellest kunagi ei räägi. Lihtsalt hoiabki oma tundeid endale ja ei räägi neist kellegile ja ei näita neid ka välja. Kannatada ja oodata, et äkki….äkki see inimene tuleb ise minu juurede. Ei tahakas nüüd kedagi väga solvata, aga minu meelest on see idiootsus. Sest, olgu kannatn kuu ja kaks, et ise oma tunnetes selgusele jõuda, aga näiteks kolm-neli aastat kedagi salaja südames hoida on lollus, sest you never know, what feels the other people.  Kui keegi meeldib, anna talle sellest teada, see võib lõppeda kahel moel : kas variant a) sa saad korvi, kahjuks või variant b) sa meeldid talle ka, ja edasi võib tulevik olla palju helgem:).

Nii siis, ma ei saa aru ka sellest, et miks inimesed ütlevad oma tundeid olle tarvitanud alkohooli. See on tegelikult suhtselt ebameeldib, aga noh, vähemalt ta ütles neid, sest muidu ta ju lihtsalt kannataks. Alkohol on julgustuseks kindalsti super asi, aga see võib sinust natuke halva mulje jätta ja seeepärast võid saada ka korvi. Korvi saama, nagu me siin mängiks korvpalli. Ei aga nii ju öeldakse, et ma sain korvi või et ta andis mulle korvi. Heh, väääga naljakas.

Päevalause : Sa meeldid mulle ilus tüdruk või sa meeldid mulle tore poiss. Ei ole ju nii raske. Ei ole ju raske öelda sõbrale et sa oled tore, armas ja kallis või sõbrannale, et ma armastan sind. Mõtle selle peale !

P.S Tahan Tänada  sünnipäevalast, kel oli vinge sünnipäeva praaznik :) Palju õnne veelkord ja ole ikka virks ja kraps siis sul hambaid 32.

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.