Kassiahastus, depressioon, pisarad ehk Pseudolähedus on tappev.

Ma pole kunagi arvanud, et suudan korraga nii palju oma hingelt ära rääkida nagu tegin seda eile juues veini oma sõbrannale. Ma lihtsalt rääkisin. Rääkisin ennast tühjaks. Päris cool oli kui aus olla ;)

Aga siis kui koju läksin, hellistas härra F ja küsis jälle, teist reeded järjest kas ta võib minu kaisus ööbida ja muidugi ma lubasin, sest ta on ju see esimene armastus. Kuigi mind on praegu meeletult hulluks ajanud üks noormees M kellele kirjutan isegi kirju jne… aga kõik see kaob selleks ajaks kui olen koos härra F-ga. Ta on nagu sõber, ja samas nagu kallim. Meil on hea koos olla ja salatseda ja rääkida kõikidele, et õu may good ma ei suhteks temaga ka siis kui ta oleks viimane mees / naine maa munapeal ja siis õhtul kahekesi üksteise kaisus, emmates ja suudlusi vahetades selle üle naerda :D

jaaa, aga nägin täna härra M-i unes. Et ta lihtsalt jättis oma praeguse tüdruku ja roomas minu juurde, kurat unenäod võiks lihtsalt täide minna. samas ma hakkakas siis mõtlema et kui ta jättis oma tüdruku minu pärast siis loogiliselt jätab ta minu ka kellegi teise pärast kas pole loogiline ? Ja mma arvan ka

VANAEMA ROPENDAB :D (hihihih)

täna helistas mu vanaema ja ta ropendas, tõsiselt ropendas. Ma olin šokis, sest vanaema kes peaks olema hea ja kena ropendas….Samas see oli suht nali ka. ,

SEGADUS

Ja siiski on sees torm ja miski rõhub jne… ja härra F tegi asja hullemaks ja mõelda kogu aeg härra M peale pole üldse hea ja kõike seda ma jutean ,aga ikka teen. Tahaks veini, aga kui ma eile jõin ja täna ka joon saab minust alkohoolik ja see pole hea.

Aga head aega :)

Päevamõte : ” Ära mõtle mis on, või mis tuleb ja ära mõtle minevikule. Ole lihtsalt hetkes ja naudi seda. ( Vein ja kallim seal juures the best ) “

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.