Töö, töö, töö

Olen täielik töö friik. Kahe kohapeal oma koolivaheajal rabada ei ole just  kõige lõbusam. Aga jah…elu vajab raha… kõht vajab sööki ja peod tahavad pidutsemist. Niiet ära kurda siin raske elu üle Mullike.

Pealegi kui tööl olen, on mul aega lugeda häid raamtuid, mille jaoks ma varem aega pole leidnud ja üldse saab mõtted kuskile kaugemale. Usun et see on hea.

Aga muidu kallid lugejad, usute või ei usu, aga mul läheb lõpuks hästi. Mul on hea töö, ja ma ei mõtle enam nii palju üle. Aga teate mu kaks sõpra hukkusid autoavariis, ja nüüd suudan ma mõelda vaid sellele, et iga päev, mis meile antud, on kingitus, mida tuleb nautida 24 tundi täiel rinnal ja seda ma kavatsengi teha. sest ma ju ei tea, kunas minu elulõng võib katkeda :)

Tänase päeva lause: ” Ela täiel rinnal, sest sa elad vaid ühe korra! ”

 

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.