Selgitused ja mis saab edasi…

Niisiis.

Ma kirjutasin MacDreamyle kirja, kus ma rääkisin talle kogu tõe. Selle peale kutsus tema mind enda juurde ning ma jäingi sinna ööseks. Järgmine päev, ma viisin talle isegi kohvi ja võileibu, sest armastus käib ju kõhu kaudu. Aga õhtu ei teinud ta enam minust välja, kohati tundub et ta on mu peale pahane või siis ta lihtsalt ei taha mind rohkem näha ja varsti ta läheb ära.

Tahaks veidi selgitada kes on MacDreamy. Esiteks tema ei ole see noormes M kellele ma kirjutan ( teate küll need kirjad sulle üks kuni mitu J) Tema on teine noormes V, kellega ma tutvusin  Juulu kuu viimasel kahel päeval ja tema on minu armastus esimesest silmapilgust, mida ma pole kunagi uskunud, aga vat sulle nalja, see asi on olemas. Aga see noormees kellele ma kirju kirjutan, ehk siis noormees M, tema on lihtsalt see süpaatne ja kellega tahaks koos ollla ja kes meeldib. Tema on hetkel täiesti sõbra staatuses.

Siis on noormes F, kes on mu parim sõber juba viimased 10 aastat olnud ja kes armastab mind ja kellega me oleme nagu sõbrad, aga ka veidi rohkem. Nüüd muidugi me oleme lihtsalt sõbrad, aga varem, kui olime mõlemad vabad, või noh ma olen siiani vaba, aga noh varem kui polnud MacDreamyt, noh siis olime vahepeal ka rohkem kui sõbrad, aga see ei oma hetkel tähtsust.

Niisiis. Macdreamy läheb nagu nii varsti ära, mu esimene armastus on tema. Kuigi ma ei tea teda, aga nii see on, sest kui ma teda esimest korda nägin kõhus käis ringi ja aeg peatus. Ja kuni kolmapäevani olid koguaeg liblikad kõhus ja süda jätis lööke vahele ja noh teate isegi, mis tunne on olla armunud. Ühesõnaga ta läheb Soome ära. Ja ma lubasin endale, et ta on viimane mees kellega ma tegemist teen. Ei, ma ei hakka lesbiks, ma lihtsalt jään vanatüdrukuks.

Nii ja minu kõige suurem suurem probleem on see, et ma pean välja kolima. Lihtsalt oma toast välja kolima, kuhu ma ei tea, aga ma loodan et saan kiiremas korras teada, sest päris kuuse 16 ma elada ei tahaks.  Pakkisin isegi asjad enam-vähem ära ja neid on nii palju. Lugeja, mõtle nüüd sina, et kui sa peaksid täna välja kolima, siis kas sul oleks kuskile minna ja kui kuradi palju asju sul on.

Enamuse oma mandi ma jätan ajutiselt siiski siia. Võtan vaid riided, kallimad asjad ja õpikud, nendest peaks esialguseks aitama.

Nii ja tänasest olen karsklane, ei enam ühtegi alkohoolset jooki minu ellu. Ma lihtsalt ei taha enam. Lasin siin jooki oma probleemidega võidu ja kokku sai seda kuueks päevaks, no kurat küll.

Ja ma usun, et ma lasen MacDreamyl minna, lihtsalt lasen tal ära minna, kuigi see on ebameeldiv ja valus, ma lasen tal minna. Niiet ma loodan et sul MacDreamy läheb elus hästi ja saad kõik mille poole sa oled elu aeg tahtnud pürgida, kõike kõike head Sulle, aga palun ära unusta, et selle kõige jooksul oli üks Mullitüdruk, kes sind armastas, kelle esimene armastus SINA olid. Eks ;)

Tänase päeva lause: „ Lase minna, kui tunned et see on õige, ükskõik kui haiget sa ka ei saaks, lase minna. Ning kui kolima pead, võta ainult vajalikud asjad, AINULT  VAJALIKUD!“

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.