You made me feel shiny and new….

Vat eile oli ales päev. Olin tööl. Mu sõbranna tuli siia ajas minuga juttu ja siis kutsus MacDreamy endale järgi, et too ta autokooli viiks. Muidugi that made my day. Ma nägin teda, see sama surin käis sees ja ma isegi lehvitasin. Hakkasin koristama, maru lõbus oli. Kõik lihtsalt oli nii hea. Isegi praegu on see tunne tagasi. See noh…seees on selline värin ja suu on kõrvuni ja süda lööb kiiresti, siis jälle tasa ja tunned, et suudad kõike, absoluutselt kõike teha.

Noh… see selleks. Läksin koju ja olin äge. Õhtul mõtlesin et lähen maximasse ja teen endale ühe ginni välja. Nii ostsin selle ära. Esiteks ma pidin müüale 3 senti võlgu jääma, aga tema andis mulle veel  7 senti tagasi. Täitsa totu, aga see selleks. Tulin poest välja ja mida ma näen MacDreamy sõidab koos MacCountiga parklasse ja mu sõbranna läheb peale ja noh mis mul siis muud üle jäi, läksin ka. Me siis sõitsime ühte kohta suitsu tegema. Suitsud tehtud, passisime nsm veidi aega, ja siis kujutate ette, MacDreamy palub mu sõbrannat, et too mulle ütleks, et ma autosse istuks ja me saaks kuskile sõita. Nagu fine. Nüüd siis ei kõlba rääkida kah jah ? Mine perse!

Sõitsime siis veidi aega ringi ja MacCount avastas et meil on jooki, mille peale MacDreamy kohe auto oma maja ette parkis ja meiega seda jooma hakkas. Nii, olles istunud veidi MacDreamy maja ees, ta otsustas meid külla kutsuda. Niisiis, rääkisin MacCountiga ära, kes oli otseloomulikult nõus ja siis vaatas taha, vaatas mu sõbrannale otsa ja küsis :“ Kas sa külla ei taha tulla?“ Niisiis, sain kohe aru et kutse polnud mulle, aga noh sõbranna siiski veenas mind tulema. Ma läksin.

Kõik oli nii võõras, sest ta oli mööbli paika pannud ja üldse asju ringi tõstnud. Ma nagu polekski seal varem olnud. Aeg oli muutnud, selle koha lõhna, olemuse ja headuse.

Igatahes istusin seal suht vaikuses, ja siis MacDreamy teeb külmiku lahti, võtab kukseseened ja küsib MacCounti käest, et kas too süüa tahab. Muidugi tahtis, ja siis mina, nad teavad seda, et mulle meeldib süüa teha, nad teavad seda. Ja ma tegingi süüa. Ma mängisin jälle köögikatit. Yayy my life mision.

Nii seened+ friikad tehtud, pesin ma nõud, pesin laua, pesin pliidi. Siis mu sõbranna ja MacCount otsustasid jalga lasta.  Mina oli koridoris ja kimusin suitsu, tulin tuppa, olime jäänud kahekesi. Käisin Ws-s ja siis võtsin mega kiirusel oma asjad. Vahepeale ta muidugi ütles, et noh oledki viimane külaline, mille peale ma vastasin et ma ka kohe kohe lähen. Asjad koos istusin koridori et oma tobedad tennised jalga panna, millega läheb kaua. ( Muide mul oli eile isegi kleit seljas, sest nii ma olen ju naiselikum ja nii peaksin ma rohkme MacDreamyle meeldima, lihtsalt kirjutan selle vahele sest muidu läheb meelest) Siis hakkasin ma vabandama, et ma ta köögi ära hõivasin ja siis ta ütles et pole midagi. Tulin püsti, siis ta ütles, vaadates mulle silma: „ Ega sa ei pea veel ära minema!“  Tardusin, vaatasin talle otsa ja ütles: „ Oi, ja kuidas veel pean!“

Ma jooksin koju…jooksin, sest lubasin endale et ma ei nuta kunagi enam MacDreamy pärast. Ei nutnudki, ma jooksin…..Ja nüüd on kõik jälle sassis. Ja ma ei taha lasta, ma ei taha üle saada, ei taha. Ta on vastik…. ja kuidas ma istun praegu siiin, tööl, ja ootan et ta avab selle nõmeda ukse ja astub sisse. Aga seda ei juhtu. Lihtsalt ei juhtu.

Hea laul on :

by my side you’ll never be
by my side you’ll never be
cause im fake at the seams
lost in my dreams
and i want you to know
that i i cant let you go
and youre never comin’ home again
and youre never comin’ home again
by my side you’ll never be
by my side you’ll never be
you’ll never be
i wanted to tell you i changed
i wanted to tell you that things would be different this time
i see you you see me differently
i see you you see me differently
you tell me that you love me but you never wanna see me again
you tell me that you love me but you never wanna see me again
you tell me that you love me but you never wanna see me again
you tell me that you love me but you never wanna see me again

 

Ja muide, mu auto, Samaara on ta nime, on raha röövel. Ta aina laguneb ja jupid on nii nii kallid :D

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.