Puhkus võib alata….

Armsad blogi lugejad. Ma lähen pukusele ja mul pole võimalust nädal aega postitada mitte midagi, kunas mul puudub internet, aga läpaka ma siiski võtan ja püüan iga päeva kirjutada oma mõtted ülesse ja siis kui mul tkib võimalus neid postida, siis ma teen seda :)

Eile aga, jõin veini. Läksime sõbrannaga MacDreayle külla. Sõbranna lahkus varakult ja me jäime kahekesi. Rääkisime autodest ja jutt jooksis. Jäin sinna ööseks, ja täna oli esimene hommik, kui ma nii vara ärkama ei pidanud. Mõlemad ärkasime alles kell 12,00, päris uhke. Siis ta pakkus mulle isgei kohvi, aga ma ei tahtnud. Tegi suitsu ja tulin koju. Ta viib mind isegi bussijaama ära. Siis on viimane kord kui teda näen, sest ma lähen nädalaks ära, ja selle nädala jooksul läheb tema soome. Niiet viimane öö oli. Ja viimane kord kui näen on täna. Ma saan hakkama.

Muide, ma andisn talle kord meie pildi. Seda polnud nagu kuskil väljas ja eile kui ta vannis oli, ma nuhkisin enamused sahtlid läbi, alguses ei leidnud, aga pärast siiski nägin, et ta pole seda ära visanud. Jumalale tänatud, sest muidu oleks küll mu süda murdunud.

Niisiis….Ma hakkan, ma püüan iga päev kirjutada oma alko vabadest päevades ja oma MacDreamy igatsusest. Sest oi kui pikkaks ajaks ta ära läheb…nuuuks.

I still love him :(

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.