Unista edasi…..

 

Viimane kord kui kirjutasin oli nii, et MacDnoh  saatis mind siis lõplikult pikalt, aga see selleks.

Raido korraldas mulle romantilise õhtusöögi, mis oli väga väga armas ja ilus, aga ta ei tõmba mind ja ma saatsin ta pikalt, et ta ei loodaks nii nagu mina siis lootnud olen, aga samas mul tunne et hakkan üle saama. Nali.

Olin Tallinn pühapäevast tänaseni. Mõnus…..tahan niii nii väga tagasi, sest mul sain venna ja tema korterikaaslasega nii nii palju nalja. Muide ta korteri kaasalane on tõeline sekspomm….hahaha

Ei mul sai selle korterikaaslasega nii nii palju nalja ja ma ei kahetse midagi. Ainuke on see, et tagasi tahan. Muide ta korteri kaaslane kutsub mind Egopauguks, sest ma olevat ülbe ja tegelt ma mõtlen ise ka et veidi ülbeks ja kurjaks olen muutunud, aga vot nii juhtub kui sulle haiget tehakse.

MacDreamytma igatahes enam näha ei taha. Kui näen siis jooksen ka… hahahah….

Homme on kool. 1.september wuud wuud, nii tahan…NOOOOP sest viimane aasta tuleb karm, väga karm. Saame üle eks ;)

Tallinnast palju plaju parasiit sõnu kaasa toonud ja see on jama. Ja linnas on ültse mõttetu, tahakas oma koju, maale või siis tallinnasse, sest seal oli elu, elu mida mul siin pole yeeeyeeeyeee

Ilusat kooliaasta algust kõiugile :)

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.