Mina vist pole siia ilma õnnelikuks saama tulnud!

Niisiis, sain kunagi siin smsi vastu, et noormees MA valib minu. Ta jättis isegi oma neiu maha, aga siis volaaaa ta võttis ta ka tagasi.

Käisin selle neiuga isegi rääkimas, et a’la mina tahan ka Ma-d, aga siis hakkas see neiu nutma ja mul hakkas temast kahju.

Niisiis saatsin noormees Ma-le sms-i et ma ei saa temaga suhelda ja vastuseks sain olgu.

Aga siis hakkas südames jälle miskit kriipima ja sain temaga siiski kokku. Ja nüüd pean kaks nädalat ootama et temaga koos koos olla saaks, aga ma ei tea kas ma suudan.ja tahan.

Eile oli õpetajate päev ja ma olin ajaloo ja psühholoogia õpetaja. Üpris lõbus oli kusjuures.

Täna sai kaks kuud sellest kui MacDreamy mind lõplikult peesse saatis ja sellest ka maru mase olek.  Täiesti haige, ma ikka igatsen teda.

Muide, ma arvastasin täna et ma ei ela enam oma elu, vaid oma sõbranna oma. Mul on tema sõbrad, ma käin väljas siis kui tema, mul pole enam oma sõpru, oma inimesi.

Võib-olla nutta oleks kergem, aga ma ei tea.ju.  Mida tean on see, et nutt on mul kurgus ja silmis. Vaid üks käsk „ nuta“ ja ma teeks seda, usun et mitu tundi, aga ma hoian end tagasi, ma peaks tugev olema.

Paula DeAnda- When it was me

and I’m not jealous, no I’m not

, I just want everything she’s got,

you look at her so amazed
I remember way back when you used to look at me that way

Tell me what makes her so much better than me (so much better than me)
What makes her just everything I can never be
What makes her your every dream and fantasy

Ja ma lihtsalt niisama lihtsalt mäeltan, kui see olin mina, kellel oli oma elu.

Mul oli täna jaa, võimalus olla väljas toretate inimestega, minna peole ja juua, aga ma ei tahnud, sest see ei tundunud õige. See pole see….

Võimalik, et ma lihtsalt tahan ennast haletseda ja endale ise probleeme tekitada, aga samas ma hakkasin mõtlema, et mis siis kui ma nendega enam väljas ei käiks, et kas ma kaotaks midagi ? Vastus oli, et ei, mul on ainult võita.

Täpselt nii ütles ka mu naaber, et mul pole kunagi midagi kaotada, ainult võita. Ja kui isegi kaotad midagi, siis ära kaota õppetundi.

Peab edasi liikuma…

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.