Yeah right ;)

Tuli ära, mu bmw tuli ära. Ja just sellel momendil, kui ma helistasin oma vennale ( kellele kurat oli hõivatud) et seda uudist teatavaks teha….pidin ma hoopis tallinna nr-ile helistama, et vend ruttu ruttu kätte saada. Ja siis ta polnud kodus, ja tagant tuli selle ( vabandust sellle sõna pärast) litsi hääl, et tsau triinu. Faaaakkkk, ma olin nii vihane, olen siiani, või noh sain üle juba. Kurat mul pole tegelt ültse põhjust armukade olla, aga ma olen seda veidi, mis siis, et olen. Aga ma saan/ sain sellest üle.

Aga bmw tuli and it made my day :D

Muidu läheb mul hästi. Koolis on pingeline, aga elan üle. Olen ültse maru vaikses muutunud. nüüd veel 18 päeva kaine olla, sest rohud on peal. 2 juba maha tõmmatud :D See on hea kuur tegelikult, sest muidu ma jooks, et üle saada, nüüd seda võimalust pole.

Tervis on kehv….aga las ta olla….ma saan ka sellega hakkama.

Aga nüüd magama, sest olen juba mitu päeva magamata olnud.

Ja veelkord ma saan hakkama, ma tean seda.

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.