DA FUCK

Täitsa lõpp. Ma ikka jube tšurka. Ses suhtes et olin laagris ja ikka oli vaja jooma minna, koos nooremehega kes meeldib. Load sebitud ja minek. Baari muidugi, ja baari jook on like allways TEQUILA

Noo parajalt umbes, tulime tagasi. Autos magasin ta õlal. Kuidagi hea tunde tekitas. Praegu siin vaatan teda kuidas ta lapsi õpetab, temast saab kindlasti hea isa.

Puistasime üksteisele südameid ka. Mönus

Täna mingi räme uni olnud päev otsa, ja siis pohmell kah veel. Jube..

Eile mult küsiti, mis ta a’la meeldib. Tallinn trügis mu südamesse päris kaua ja tema lihtsalt kolm kaks üks minu meeltes, EBANORMAALNE. Ma ei lase inimesi kunagi endale mingi lähedale, ma pole tema maitse, see tuli juba kolmapäeval välja õnneks/ kahjuks, ei teagi. Alguses oli sääne nulltunne, et nagu polnud midagi, täitsa null. Aga nüüd tunnen et veidi kurvaks siiski teeb.

Samas mul on sõbra teooria, et kui ta küsis et kas ta on noormees x kellest talle rääkisin, vastasin ma ei ( jube nõme tunne on sellepärast sest ma ju tavaliselt ei valeta) ja siis tema nagu ütles ka nii, et mitte kuidagi lolliks jääda.

Samas tal sai see suhe( kui seda saab suhteks pidada) just läbi ja on täiesti arusaadav et ta ei taha kedagi.

Ah ma ka ei tea. Las see asi lihtsalt olla, sest ma ei tea mis saab. Aga noh, eile ma arvan et mu üks sõber, kes tema teemast teab rääkis temaga, midagi sellest, sest ta oli purjus ka. Miks ma seda arvan? Aga otseloomulikult sellepärast et täna on ta maru napisõnaline olnud. Vb sellest et väsimus ja pohmakas, aga ma ei tea. Täiesti lõpp…

Homme kell 2 lähme ära, ja siis mul pole fucking õrna aimu ka kunas jälle nääme, aga noh kuidagi tihedaks on see asi nii või naa läinud. Täpselt nagu joominegi. Nõme nõme nõme

Ma ei tea, kas olen seda muidu varem maininud, aga ma ütlesin ta vennale et ta vend mulle meeldib, ja eile ma küsisin kas mäletad ja daa fuck mäletabki. Pluss üks ma ütlen .

Aga olgu, kohustused ootavad.

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.