Ma olen su tanksaapa porine ninaots….

Eelmine kord kui kirjutasin ,siis ma läksingi ja jõingi end täis. Ülejõin ja järsku olles baaris saatsin oma kolm kullakest perse, ütlesin et ei taha nendega suhelda.

Ma ei kahetsenud, ma ei tea miks, aga ei kahetsenud.

Pühapäeaval siis üks mu kullakestest hakkas minuga rääkima ja küsis miks ma nii tegin. Vastus oli ju ilmselge, ma kardan haiget saada. Minu elus pole olnud ühtegi sõpra kes vahepeal ära ei kaoks, mind üksi ei jätaks, ja nemad kolm, tulid ja ronisid südamesse ja ma kardan et kui nad kaovad olen mina see loll kes haiget saab. Ja tegelikult ma ütlesin neile juba alguses et jääme joomakaaslatse tasandile, aga ei.

Teised kaks kullakest, noh, ühega oli lihtne, meid sidus KL, aga teise juurde sõitsin ma esmaspäeval 16,04,2012 öösel kell 00,00 ja palusin vabandust. Ütlesin et ma igatsen teda. Et ma ei tea miks ma ta perse saatsin, ma värisesin üle keha kui rääkisin temaga. Muidugi ta vastas et ta mõtleski et kaua ma jonnida mõtlen, et ses suhtes et tereve nädala ma ei suhelnud absoluutselt ja et kui ma ei oleks tulnud, oleks ta ise minu juurde tulnud.  Ja siis sellele järgnes üks vägev õhtu koos minu sõbra ja tema sõbraga. Ülim õhtu. Ajasin kähriku isegi alla. Väike mõrvar…..

Soe tunne tuli, sest ma tean et tema igatses ka minu sõprust. Nüüd on kõik OK, väheamalt minu kolme kullakesega, ma arvan et nad on hetkel minu maailm, number üks kohal. M on tore, naljakas, omamoodi rumal, alati kuulab ja värki. Vi. on mu noormees x, hetkel on ta lihtsalt härra P asemele tulnud ja my personiks muutunud. Selle vähese ajaga õppisin ma teda usaldama ja armastama. Ja noormes Va on tema vend, kes on niisama tšom, armas ja lahe ja hooliv. Ma ei tea ühtegi noormeest kes minus nii sooje tundeid on tekitanud, puhtalt oma kohalolekuga. Tema ümber kohe on see hea aura. Minu kolm….enam ma neid käest ei lase, mitte mingi hinna eest. Hoian ja hoolin….

Eksami paanika on mul. Ma arvan et ma ei lõpeta seda gümnaasiumi, kukun läbi noh, sest ma teen kõike muud kui õpin.

Pidu peo otsa. Blät ma ütlen.

Aga muidu läheb mul hästi. Ma arvan….ja loodan et nüüd suudan ka õppimisele keskenduda, sest nende kolmega sain suhted korda.

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.