Sulle….

Tead, minu unistuste kaaslane on olnud alati midagi ulmet:  pikk, pruunid silmad, veidi tõmmum, sellise sportliku keha ehitusega, hooliv, armas, tähelepanelik, abivalmis, aus, lahke, siiras- no täielik unistuste mees. Ja siis tuled SINA, tead lühem, heledate juustega, mõnus sinisilm, huumori soon on sul hea, no aus sa oled, ma usun, loodan, lahke ka, hooliv mingil määral, aga no sportlik keha ehitus, pikkus, tähelepanelikus, siirasus- neist pole halli haisugi, tavaline eesti maa mees oled eksole.  Ja sa tuledki niisama lihtsalt minu ellu, minu semuks ja ükshetk ma tapian et olen sinusse lootusetult ära armunud, kas pole mitte sarkastiline?  Siis ma nagu ütlen sulle, et you mees, sa meeldid mulle, sa küsid MIKS? Miks? Miks? Miks? Miks? Teaks ma isegi, sest usu ma olen sellest ise sama moodi üllatunud, imestunud, šokeeritud, aga kui nüüd mõtlema hakata.

Tead kõigepealt, tea, et ma pole tüdruk kes väga kergelt inimesi endale lähedale laseb. Mul läheb aega, et inimest usaldada jne jne….aga veel vähem, teen ma kerge käeliselt mõnest vastasoo esindajas oma õrnemate tunnete ohvrit, sorry aga ei….aga  no sina, totaalne ebaõnnestumine, kolm kaks üks, sa tuled lõhud ja lähed. Õnnitlused, sa suutsid teha hetkega terve minu hinge elu, mõttemaailma maa tasa, ja geniaalne ajastus, eksamiperiood. Mitte et mind väga need eksamid paeluks, aga oleks saanud paremini, kui poleks seda segadust olnud.  Olgu see selleks. Tead aga mis kõige selle juures veel naeruväärsem on, et neid eelpool kirjeltatud unistuste mehi, on minu tutvusrindkonnas päris palju.  Olen nendega täpselt samasugune semu nagu sinuga, ja kurat ükski pole meeldima hakanud, ma pole lasknud, ja sinu puhul, ma kartsin sellist asja kõige vähem, ma poleks arvanud no ausalt mitte kunagi et sinust saab minu õrnemate tunnete ohver. Vabandust veelkord.

Niisiiis, aga miks kurat, miks? ,

Niisiis, esimese enda jaoks häiriva märgi sain ma oma sünnipäeval, kui sul oli mingi tšikk liinil. Kinnitasin endale ja sulle, et see on vale häire, et olen selle teemapealt lihtsalt tundlik ja kujutan endale asju ette. Saime tookord selle ilusti klaaritud ka, ja elu läks edasi. Teine kord, oli esimese tagajärg. Jõin end purju ja tead hakkasin mõtlema, ja sain aru, et ma valetan endale, et sa raisk meeldid mulle. Niisiis, ütlesin sulle ka, ja kui kaineks sain, oeh kuidas ma seda eitama kukkusin, purjus peaga traali-vaali tead sa. Ja nüüd siis, ma lõpuks olen selles täiesti veendunud, sest olgem ausad…ma ei säilita ühegi semu smse, kohe delete, no kui seal midagi eriti head ja ägedat pole eksole, ma ei loe oma semudega kirjutatud tekste, nii kolm korda üle, ja ei naera nende üle. Ma ei lähe magama, ja ei mõtle oma semude peale, nende naertuse peal, eriti nende naeru peale, mis tihti on naljakam kui nali ise eksole. Ma ei mõtle, mingite armide peale, mis kellegil on, aga kurat see kukearm on ikka ülim. Ma ei võta nende soovitusi nii tõsiselt, aga noh sina ütled et nii oleks vist hea teha, ma ei mõtlegi ma teen, nii nagu sa ütlesid.

Kusjuures, ma ei tea kas sina ja teised olete märganud, aga ma olen sitaks muutunud, peale sinuga suhtlema hakkamist. Sa oled vist esimene inimene kellele ma nii väga meelt mööda tahan olla. Mitte meeldida, vaid just meelepärane olla. Keda ma ei julge häirida, kartes et segan teda millegagi, kellele ma ei julge öelda, et ta on mulle kallis ja oluline, kuna arvan et hirmutan sind sellega.  Tead, ei sina ega mina suuda üksteisele kaua otsa vaadata, kumbki pöörab ikka pilgu ära, tavaliselt oled sina esimene, aga noh ka mina ei saa, suuda ja ma ei tea miks.

Tead kuidas ma olen nautinud neid baaris käike, kui me oleme tantsiinud. Sa oled alati küsinud et miks ma naeran, kui me tantsime, või et noh mis ma õitsen. Täitsa lõpp sa ei usu seda, ma isegi ei usu, et seda praegu siia kirjutan, aga mulle meeldib sinuga tantsida, kuigi sa oled selles meeletult saamatu. See kuidas sa võtad käest kinni ja selja pealt kinni ja väntsutad lihtsalt lampi paremale-vasakule, see on nii nalajakas ja nii äge ja mulle meeldib see. Või see kui sa teed oma kätega teatud liigutust alt paremale-vasakule ja järjest ülesse poole. Suht seksikas hahahaha

Minu parim õhtu sinuga, kuigi me palju ei suhelnud oli siis kui sa sõbra idee pärast mulle järgi tulid ja mind baari vedasid. No mul oli ikka sitaks lõbus kusjuures.  Neid õhtuid ei olegi kusjuures vähe olnud, kui me baaris kokku satume ja kvaliteet aega veedame, olgugi et väga paljud õhtut olen ma ise ära suutnud rikkuda, aga meelde jäävad nad alati mulle hästi, isegi see õhtu kui ma teil järel käisin. Sest alguses oli kõik ju nii hea nii äge….lõpust praegu ei räägi.

Tead kui palju ma sinust oma emale olen vatrand ? Sitaks ja peale. Esimene kutt, kellest nii palju talle räägin, oi sa soovitasid nii ja sina ütlesid nii ja sa oled see ja see ja tead millega ta hakkama sai ( heas mõttes) ma olen sinust oma emale ideaal mehe voolinud. Ta on sinust ahvivaimustuses, sest ma räägin sinust talle nagu ülivõrdes. Samuti oma sõpradele et kui lahe jne jne sa oled.  Ma vist muust enam ei räägigi kui sinust ja seda ülivõrdes.

Kui ma olen kurb, siis võtan ma oma telefoni või meie msni/facebooki jutud ja hakan neid lugema, sest siis ma saan alati naerda, niiet sa teed minu tuju heaks ka siis kui sa seda ise ei tea, kui sa ise selle nimel ei pinguta.

Tegelikult tänu sinule, olen ma nii palju parem inimene ju. Ma pole enam nii ego, ma näen rohkem  eakaaslasi enda ümber, sa saad aru küll, need agraalbeibed. Ma ei võta asju enam nii südamesse, ei morjenda ennast nendega. Ma ei haara peale igat probleemi enam viinapudelit. Ja seda kõike ja palju muudki tänu sinule. Sa oled tegelikult minu elus olnud üks suur suur kingitus, mille eest ma sind tänan ikka ja alati.

Ja tegelikult ma võin veel siia mitu lehekülge seda kõik head kirjutada, aga sellel poleks mõttet, sest sa tead seda kõike juba isegi….ja noh seda teksti siin ei saa sina ise vist kunagi lugeda, sest ma ei usu et leian endas selle julguse et sulle seda saata…..

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.