7. nädal.rumal süda

Nii nii…

Esmaspäeval sain oma buumeriga sõita, vend andis, ja noh muidugi vaja poiste juurde minna, ajasime juttu ja käisime järve ääres, Vi-l oli muidugi sada üks tegemist ja meiega ei olnud. Teisipäeval oli sama nali kui vahvleid läksin viima, et a’la pean sinna minema ja toda tegema ja siis ta läks ma lehvitasin ja siis ta näitas et ma ta ära ootaks, muidugi seda ma ka tegin, sest see oli 10. Kuupäev, pool aastat ja viimane kord, noh siis ta tuli vahetasime veel paar sõna ja ma sõitsin ära….karjudes vabadus..

Õhtul sain siis juua, et nagu yess, ja siis MA saatsis smsi et mis toimub kas ma hakkan ära kaduma, et asi kisub kahtlaseks, vastasin et ei ei, ja lubasin et tema elust ma ei kao ksukile, küll aga Vi omast, sest ma ei taha ennast lollitada, ma ei taha tema järel joosta. Õhtul aga oli vaja Vi käest ühe tüübi vanust küsida, sest Ma ei vastanud, ja vaidlus oli meeletu, et rahu saada, oli vaja küsida, seega helistasin talle, ja meie kõne kestis 20 minutit, millest rääkisime, täpselt ei mäleta, aga suht lamp oli ikkagi.

Kolmapäeval oli tuuma pohmell, neljapäeval oli ka rahulik.

Reedel olid vestlused, ja seal oli üks tüdruk kellega nagu semuks saime ja niisama asju arutasime, muidugi lõpuks tuli välja et ta käis Va ja Ma ga rootsis seoses Kl-iga, ei no muidugi, ma lähen kuskile vestlusele seal on mingi tšikk, ja ta teab neid, nagu mida perset.

Sisse ma kahjuks ei saanud, aga ehk on veel lootust, ei tea…

Käisin veel šoppamas ja sain väga ägedaid asju ja tulin siis koju. Õhtul aga selgus et ma võitsin CT.sse sissepääsu ja joogid kahele, muidugi me ei läinud sesy baar kaalus asjad üle, ja nnoh baaris oli väga lõbus, nägin väga kena välja ja mul oli lööki. Muidugi seal oli Vi eksit sõbranna kes omavahel tülis on ja too hakkas Vi eksi kohta sitta tootma ja Vi kohta kah, aga see selleks, igatahes sain Vi-lt lampi smsi et miks ma nii kaugeks olen jäänud. Vastasin et selles nagu tema süüdi, et tema lubas et minu tunded meie suhtlemist ei muuda, tema ütles et sõpru ei saa mult keegi ega miski ära võtta, et ma olen suurepärane. Ta ütles et jah, ta eksis. Ma vastasin et noh siin ongi vsjoo et kui enam suhteid tagasi ei saa, siis pole mõtet ka lampi tsau mis teed juttu ajada. Seepeale ta ütles et tema nii ei taha jne jne jne , ja et me prooviks oma sõprust tagasi saada, ma olin nõus, rumal mina eksole. Niisiis terve laupäeva me messisime, nemad jõid kuskil kokkutulekul jne jne ….õhtu lõppes mul jälle baari juues ja pöris vahava oli seegi kord.

Täna pühapäev ja suhtlust enam pole, seega tema suhtlus vajadus oli seotud alkohooliga ja ma sain jälle haiget, no putsi, et ma ikka ei õpi.

Täna on muidu tuumapohmell ka ja rohkem kirjutada ei viitsi, ehk homme….

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.