8. töönädal. Miski ikka veel häirib mind mu sees….

Nii nii….

8. töönädal. Väga hull….Mingi jama on. Mul on meelehäired käisin psühhiaatri juures. Vi-ga tegin lõpu ja siis ….

Reede, hakkan jooma, lähen baari, saan smsi mis teed, vastan baaris, ta tuleb sinna. Mina ei teinud välja, suhtlesin, mul oli lööki tehti välja seal sitaks ja peale. Ja siis räägin Vi vennaga Va-ga küsin miks tulite, vastab et Vi tahtis. Normaalne. Siis ma lähen Va-ga tantsima ja panen ila, Vi vennaga lihtsalt tuugalt. Kui õudne. Ma ja Vi ka nägid, kui õudne….

Aga mul oli lõbus, täna on ka.

Ja ma joon iga nv ja rohkemgi veel.

Aga järgmine nädal pean antidepresante võtma hakkama ja unerohte, niiet siis on kaine loodatavasti.

Täna ka baari, ja homme on meil halb ja ülehommset pole :D

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.