9. töönädal…jah hüvasti, ma tean ju mis meil oli….

…kui tuleb alustada uuelt lehelt, sorry…..

9. töönädal siis läbi ehk 2,5 veel :D

Niisiis….Laupäeval käisin ka baaris, panin möllu.

Esmaspäeval oli veel kõik ilus tore, või noh…ma ka ei tea….igatatahes, teisipäev, ma vihkan seda…

Hakkasime Vi-ga oma asju rääkima, ja ta ütles et tal minu vastu tundeid ei teki ja me lõpetasime suhtlemise, täielikult, täitsa null noh, punkt vsjoo, kõik, over….

Oh siuke mase sellepärast, sest ma igatsen teda, ma tahan temaga suhelda väga tahan. Tahan rääkida temaga tunde ja tunde ja tunde….

Igatahes, reedel läksin maale, et saan ajud puhtaks. Sain seal küla plikaga kokku, kes teadis minust väga huvitavaid asju rääkida, mida ma veel ise ka ei tea…päris nunnu, et mingit paska mu kohta toodetakse, aga ma kiitsin aina takka, et kõik tõsi, sest no inimesed ostke elu või siis kui teil tõesti tattigi teha pole, siis õppige mõtlema, mida te suust välja ajate….

Laupäeval tulin tagasi linna, ja ostin endale katjuša…hakkasin jooma ja siis tõmbasin baari. Olime esimesed kes sinna läksid ja teised oh üllatus olid Vi ja Ma. Normaalne. Ma ütles küll tere ja Max ka, aga no Vi-ga oligi nii et ei rääkinud naguu võõrad. Nii nunnu….

Teda oli nii valus vaadata, temaga mitte rääkida, talle mitte tere öelda, see oli nii võõras nii imelik ja see tekitas nii vastiku tunde :S

Terve pühapäeva ma lugesin algusest peale enda ja Vi jutuajamist ja naersin ja nutsin  ja igatsesin…

Siuke miss miss on peal…tahaks lihtsalt tallle helistada vabandust paluda oma nõmeda käitumise pärast ja karjuda et ma tahan temaga suhelda, hoolimata sellest et teen endale aina haiget ja haiget.

Aga ma ei saa, sest ma juba ükskord käisin niimoodi ja enam ma ei tee seda, ma ei tohi end nüüd kaotada, nädal on möödas ja ma olen tegelt rahunemas, ma ei tohi nüüd murduda…lihtsalt ei tohi, aga  ükspäev ma lähen ta juurde ja ütlen et olen valmis meie sõpruse tagasi võitma, maksu mis maksab, ja proovigu ta aind siis öelda et tema enam ei taha, hakkab tahtma…

Seega muud vist pole, sest ma ei taha midagi ega kedagi ja ah perse…

2,5 nädalat veel siis tööga ka vsjoo, kooli ka kuskile pole veel saanud ja ma üldse ei tea mis edadi saab…aga praegu ei hooli ka…

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.