I’m so fucked up…

Oh jeebus ja jammajahhh…väga hull, mis kõik juhtunud on …

Nii alustuseks, kaks nädalat ma ei suhelnud Vi-ga ja siis ma vabanesin, avasin oma silmad, ja ainus mida igatsesin oli sõprus…seega kirjutasin talle, et nõme lugu oli see ja et tahan suhelda, tahan sõprust tagasi…

Seepeale ta vastas et väga hea, et vana triinu tagasi on, mul on endal ka hea meel.

Aga siis aga siis, HAUKA LAAT =)

Esimene õhtu panin 5 erineva kutiga ila, no muidugi kõik oli super, kuni koju minekuni ja selle kohani kui ma Ma-ga kokku sain ….pm hakkasin ma Vi parima sõbraga käima…yeahhh. Ta meeldib mulle, meil on koos tore, aga on üks aga…nimelt  mulle meeldib vist ikka Vi-ga eriti nüüd kui ta on ise aru saanud kui munn mees ta on, et ta mu üle lasin, ja mulle ise vabatahtlikult meeletult messib, ja meil oli siin videokõne ja kõik jutud…ja nüüd olen ta parima sõbraga koos. I’m so fucked up…

Ma ei hakkagi rohkem kirjutama, kõik nii segane, ja need osad sündmused mis juhtunud on, see pole nagu üldse mina…ah ei taha mõelda ka mitte…

Olen elus….

p.s viimane töönädal, ehk kolm päeva veel, nuuuks, ma ei taha ära minnna….

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.