Ma armastan vabadust, ma armastan elu, ma armastan kõike, mis on ilus ja hea….

Nonii…

Teine nädal läbi.

Lasin reedese koolipäeva üle, no tööstuskauba õpetus lihtsalt liiga jube.

Mind valiti kursusevanema abiks, olen uues koolis suure populaarsuse saavutanud ja mitte ainult oma kursusel, sest me kõndisime Ma-ga teisipäeval üle kaarsilla ja mingid kutseka omad nägid meid, ja nüüd tulevad koolis vastu a’la et kaarsilda mäletad. Staar valma noh.

Täna tulin siis koju koju :d Niidan siin muru ära ja aitan vanal toad korda ja siis lähen koju.

Homme on mu elu tähtsaim päev, vähemalt ma loodan et ma saan sellega mida teha tahan hakkama.

Homme on Ma sünnipäev, niiet möll mis sugune ootab mind ees. Ayeee

Muide sain ka tööle, mis on ideaalne ja millega ma väga rahul olen.

Mul on üks kursa vend, keda pm nagu varem ka teadsin, aga noh nüüd nagu suhtleme ja ta täitsa meeldib mulle :D Üliseff.

Ja no teine kursavend saadab mind koju :D koolist nagu.

Ja Ma on täitsa lolliks läinud, aina avaldab armastust jne, aga ma ei saa, mul pole tundeid, sest ma tahan vaba olla, ma ei otsi oma lastele isa hetkel. Seega kui ta palju peale käib, siis vist pean hakkama temaga distantsi hoidma, sest muidu lähen liiga hulluks ära.

Aga muud ei midagi, ilusat nädalavahetust kõigilie.

Musikallipai  =)

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.