I’m so lucky lucky =)

Pole väga ammu kirjutanud. Palju on juhtnud, aga ime kombel olen ma kõigest sellest üle ja ma olen õnnelik.

Mul on mu kolm kullakest, Vi, Va ja Ma- ma armastan teid kuule ja tagasi.

Ma ei pea kellegi peale viha, ma olen andestanud kõigile, kes on mulle halvasti öelnud, ma olen endale andestanud. Kõik on lihtsalt super.

Mul on armastus ja ma olen õnnelik koos temaga. Ma arvan et Sa oled hea mis minuga juhtunud on.

Mul on maailma lahedamad kursavennad, sest armastus on see kui karukoopast väljub rase rebane – naer.

Mul on kõige parem korterikaaslane.

Ühesõnaga mul on kõik kõige parem, ja need kes minu juurest on ära läinud, head teed teile…sest mina teid ei igatse, mina ei tunne, et oleksin teile halba teinud, eriti sulle, ja sulle. Loodan et te kaks saate väga õnnelikuks oma kaasadega, et teil on kõige rahulikumad jõulud ja kõige toredam aastavahetus ja seda täitsa ausalt ja südamest….

Aga kõik teised- olge lihtsalt lahedad ja toredad.

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.