Oi kui palju on meilt noritud pulmade kohta, et kas on plaanis ja kas üldse kunagi tulevad.. nüüd on mitu aastat vaikust olnud.

Ja nüüd ongi nii, et plaanis on üllatuspulmad, eks omamoodi väike üllatus oli ta meile endalegi, et just nüüd kui suvi juba paistab leiame üleöö, et tulevad pulmad…

Mis seis siis praegu on ?

Teada on koht, teada on külaliste arv, on nägemus telgi dekoratsioonist, laua paigutusest, enam-vähem menüü jne…visioon on nii ilus! Loodan, et pettuma ei pea.

Olen hästi palju lugenud, kui õudsed on säästupulmad…ilmselt on igal inimesel sellest enda variant mis silme ette tuleb, kui sellisest asjast üldse rääkida…nii ka minul.

Mina hoian ka väga rahal silma peal, maksta liiga palju asjade eest ei kavatse..see tähendab väga palju ise meisterdamist ja tegemist, aga mulle see meeldib.

Pulmaisa on täiesti tulemas, õnnestus saada selline multifunktsionaalne…õhtujuht,pulmaisa, näitleja, laulja, muusik, tegeleb lastega jne.

Jutu järgi väga ilus ja tore, eks kui üritus maha peetud, saab rääkida päriselt asjadest mis olid.

Korralikud pildid peolt, ilupildid, jumestuse, soengu saab sugulaselt..need on siis asjad mille pärast muret tundma ei pea.

Pärast palju pakkumisi ja nõu pidamist me toitlustust ei telli…ja eks see tekitab paraja segaduse, kuidas kõik see toidu teema paika ajada..

Üldse reaalse ajakava loomisega olen veel veidi ummikus..kõige hullem töö tuleb maha saada päev enne üritust…mida teha olen kenasti kirja saanud..aga mitu tundi millele planeerida?

Kindlasti on vaja telk püsti saada, seinad kaunistada, meil on plaanis lakke väga palju õhupalle panna…kui kaua see sadade pallide täis saamine, paelte sidumine jne aega võtab ???! …see tekitab paanikat küll, sest mingi graafik peab olema….lisaks veel külmalaua valmistamine, lauad-pingid kohale seada ja ette valmistada, et järgmisel päeval jääks üle ainult katta….ma võiks jäädagi kirjutama asju millele on vastust vaja.

Lisaks peab vaikselt igapäevaselt ettevalmistusi tegema…kõik dekoratsioonid, ametimärgid jms vidinad saavad olema mu enda tehtud.

Kleidist ei tea ma ka veel mitte midagi…aga kuna plaanis on kõik teistmoodi teha siis valge ta ilmselt ei tule…üsna kindel olen.

Kuna ma olen usin (hullunud) hiinast tellija, on palju vidinaid ka sealt soetatud…saab olema põnev neid pakke avada.

Läheb põnevaks.