4.päev

Täna sai meie lahkuminekust täpselt 2 nädalat. Tuttav ütles, et ära loenda päevi, see teeb asja raskemaks. Kas veel raskemaks saab ka minna või? Ma tahaks, et oleks juba näiteks 3 kuud või 6 kuud või aasta möödas. Ma tahaks, et ma oleks täiesti ükskõikne tema suhtes ja selle suhtes, et ta nüüd kellegi teisega on.

Tänane päev möödus sama moodi nagu kõik eelmised. Trenn…telekas…telekas…telekas…ja siis istusin rõdul oma kiiges…jõin piparmündi teed ja mõtlesin temale ja nagu ikka vesistasin. Päev otsa olid mõtted temal ja silmad pidevalt niisked. Ahhh…nii raske on leppida sellega, et ta on nüüd kellegi teisega ja mina olen tema jaoks surnud.

Tahtsin nädalavahetuseks emaga enda juurde sõita, et ta saaks ka kodust välja ja end tuulutada ja tore oleks kahekesi koos aega veeta, aga ta polnud plaanist eriti huvitatud. Eks siis tuleb siia jääda. Mingi hetk pean ma sinna tagasi minema, aga ma lihtsalt ei suuda kuidagi seal üksi olla ja istuda. Siin ma olen ka päev otsa üksi, aga see on kuidagi teistmoodi üksindus..ma ei tea.

Mõtlesin, et kuna see suvi läks täiesti aia taha..peaks aasta jooksul raha kõrvale panema ja reisima minema järgmisel suvel. Nagu couchsurfingu laadis ainult…et saaks veidi odavamalt. Praegu nii kahetsen, et ma suveks ikka tööle ei läinud, oleks saanud raha kõrvale panna. Täiesti mõttetu..planeerisin oma suve ju selle järgi, et ta tuleb Eestisse..ja nüüd. In your face..

Aaa..ja tätoveeringu tahan teha..nii et peab otsima hakkama mõnda head kohta, kuhu minna. See mõte on mõnda aega juba peas tiksunud..ma tean ka, mida tahan..tuleb ainult koht leida ja ära teha.

“Days like these
I just want you back
I can’t breathe
I can’t even speak” (Foxes “Body Talk”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>