9. ja 10.päev

Oooh..vahepeal on kaks päeva mööda läinud ja ma polegi jõudnud postitada. Otsustasin vahepeal pealinna tulla..kuu lõpp, vaja näidud saata jne. Olen nüüd paar päeva online olnud ja kuni eilseni oli kõik ok. Üks tema endine sõbranna tuli rääkima, et mis juhtus, olete lahku läinud jne. Rääkisin siis talle loo ära ja oi nad nüüd kõik nii pahased tema peale. Kõik kolm tema endist sõbrantsi..muidugi läksid temaga rääkima jne ja siis ta tuli ja süüdistas mind, et mina olevat öelnud, et ta on petja. Ma pole kunagi süüdistanud teda, et ta oleks mind petnud, lihtsalt sai arutatud ja mõtteid vahetatud antud teemal. Aga no inimesed ikka väänavad sõnu ja saavad aru nii nagu neile meeldib.

Ja siis kui ta tuli ülbitsema minuga..oi ma sain aru, milline mõttetu ja nõme mees ta on. Ma sain nii tigedaks ja mõtlesin, et KÕIK..aitab! Hetkeks tekkis ikka väike setback ka, nutsin jälle aga hetke nõrkus. Mul on kahju, et ma tema peale nii palju aega raiskasin ja teda uskusin üldse. Ja siis tema ütleb, et mul on ikka kohutav maitse, mis puudutab mehi. No ta on elav tõestus sellele väitele haha..Muidugi ma armastan teda ikka ja igatsen teda, aga…aitab..päriselt ka..we are doneee.

Mulle tundub üldse, et armastus ei ole minu jaoks mõeldud. Kõik kutid kellesse ma armun on kas 1) juba võetud või 2) osutuvad lõpuks troppideks ja ma saan jälle haiget. Nii et kui keegi peaks mingi hetk mu ellu tulema, siis okei..aga kedagi uut otsima mina küll ei hakka. Ei suudaks vist isegi usaldada ja kedagi oma ellu hetkel lasta.

Püüan nüüd suvest veel midagi võtta..vennaga aega veeta, enne kui sõjaväkke läheb ja perega. Ja kuu aega ongi veel jäänud, siis hakkab töö peale.

“Two souls are sometimes created together and in love before they`re born.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>