1 kuu + 22 päeva

1 kuu + 22

 

Hetke seisuga on siis minu nägu selline ja nagu näete, siis mu nägu ei kuiva enam, huuled on veidi kuivad ja silmad kipitavad ja see on ka kõik. Aga nägu siiski ilus pole, ja arst määras mulle 3 kuud ravi , niiet kuu ajaga peaks kõik see ära kaduma, ei taha uskuda.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Üks kommentaar postitusele 1 kuu + 22 päeva

  1. madis kirjutab:

    kolm kuud ilmselgelt vähe jah,minul näiteks pole ravi pikkust määratud,käin iga kuu aja tagant arsti juures näitamas ja siis otsustab edasi,peale esimest kuud,ravi doosi tõsteti,rõvedalt kuivab aga punne enam ei tule,selja peale mõned veel tekivad aga üldiselt liigub asi paremuse suunas.see ravi peaks kestma 4-6 kuud,nii on vähemalt infolehepeal kirjas,ma arvan et su ravi ikkagi pikendatakse,talv vist on kõige sobilikum aeg selleks.suvel liigne päike teeks ilmselt liiga.suu nurgad on lõhki,nina on lõhki seest,huuled kuivavad,silmad ka veits nagu kuivavad,aga mitte väga häirivalt õnneks,käte peale tekivad ka kohati sellised kuivad spasmid,ohtralt kreemitada ja määrida,siis elab üle vast.ise loodan suveks kõige paremat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>