rosu

See on üks Blogi.ee blogi

new shit

no nii aasta on meil nüüd 2010

mulle meeldisid selle aasta esimesed 10 minutit siis läks asi jamaks kätte ära !

ülejäänud päew nagu ei sjujunud kuidagi alguses väsisin vaana- aastast ikka pärsis ära nii et vabakalt peole tagasi ei jõudnudki magasin kodus pooe 2 ni (normaalne tegelt). jätkuvad kanatused üüriraha oli mul pangaarvel täpselt ja siis lisandus kuskilt mingi x summa nii et kui vaja siis oli kontol 10 eeki vähem kui pidi.  damet . niipalju siis ressipluusiga kiirelt panka jooksmisest. katsu sa omale 1 ülekanet teha :)

01012010pildil on hetk ENNEM lumetormi algust  mõtlesin homme rookima hakata . niaplju siis väikesest lumelükkamisest.

01012010(005)mõtlesin tormiga jalutama minna ja samas ära raisata kah 1 paugutaja mis mul öösest järgi jäi. nu ebajopp ruudus ma ütlen kõigepealt kustub ära süütenöör ja kuna ma paugutaja viskasin jääpeale siis las jääb aga see et ma külamga tikke otsaies kinda käest võtsin jauuesti kätte panin on palju valusam laks sest sõrmus jääb ju ikka sama suureks mis siis et sõrmed külmaga kokku tõmbawad . nuh sõrms saigi ainult mul 4 aastat olla önneks on graveeringuga kui peaks lume alt välja sulama aga ma tõesti loodan et metallitetektor võtab kah läbi paksu lume sest ma ei kawatse kogu randa põlema panna et lumealt sõrmust välja sulatada kuigimõtel on jumet sest ma ei kavatse eriti sellest rõngast loobuda.

nuh sain nüüd jälle eide moodi hädaldada ja setrveri ruumi raisata igatahes elame näeme millise elu ma endale sellel aastal elamiseks kokku keerata suudan eelmie oli vaatamata masule küllaltki meeldejääv osalt tööseikluste teine osa  pea aegu produktiivse suve pärast sügis oli kah funn kuid nuh mitte nii nauditav. ise peaks aktiivsem olema see aasta.

Kirjuta kommentaar