I want to live, not just be alive

http://public.fotki.com/kairikipper/elu-hiinas/

14. november

Rubriigid: Maailma avastamas — 14. nov 2012 @ 11:39

Avastasin, et olen juba Hiina tänavapildiga nii ära harjunud, et ei pane endam üldse tähele selliseid tegelasi ja olukordi, millele eestis ilmselt vägagi viltu vaataks.  Jalutasime Mikkoga Shuangfusse poodi ja möödusime sellisest pildist, kus siis selliste lagunevate ja koledate majade ees, kus kanad maja ees asfaldil ringi siblivad, seisid majade ees kõige uuemad bemmid ja audid ja siis ühe auto omanik räägib tänaval juttu mehega, kes vana roostes raudkäruga veab ligi 5 meetriseid plastiktorusid ja mööda sõidab veel pisike käruga autoke, kus on autost mitu korda kõrgem kuhi tühje kartulikotte. Kui sellest mööda olime jalutanud, siis hakkasin naerma ja ütlesin Mikkole, et näed kumbki ei kommenteeri midagi, sest see kõik on nii tavaline, aga tegelt on tegu ju päris naljaka ja ebatavalise pildiga, millele ilmselt esimestel päevadel oleksime vägagi tähelepanu pööranud ja pildistanud.

Õues on juba täitsa sügisene ilm, sooja vaid 16 kraadi….ja hiinlased käivad tänaval kõik juba sulejopedega.

Mõtlesin, et kui siit blogist saab eelkõige lugeda meie elust, siis ehk oleks huvitav ka rohkem pilte vaadata. Kuna facebooki aga pääseme üliharva ja ka siis ei ole võimalik pilte üles laadida, siis tegin meie hiina pildialbumi http://public.fotki.com/kairikipper/elu-hiinas/   Eks ma panen ka siia pilte, aga seal rohkem lihtsalt :)

Meile meeldivad Gouqi marjad.

 

 

1 kommentaar »

  1. Kairi:

    Tore kuulda, et lugejaid ka väljaspool enda lähikonda :) Aga see vist küll väga hea pole kui mu blogi niimoodi selle asja otsides esile kerkib. Asun muidu Chongqingis.

Selle postituse kommentaaride RSS-voog. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Rea- ja lõiguvahetused on automaatsed, e-postiaadresse ei näidata, HTML on lubatud: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>