I want to live, not just be alive

http://public.fotki.com/kairikipper/elu-hiinas/

13. veebruar

Rubriigid: Maailma avastamas — 13. veebr 2013 @ 11:50

Täna lõpuks läksimegi spordikeskusesse ja tegime kaardi ära. Nüüd hakkame iga nädal 3 korda trennis käima. Plaan on kena, loodan et õnnestub ka ilusti :) Selle kaardiga on meie käsutuses jõusaal (mis on super hea varustusega), ujula, ning ka aeroobika/jooga/tantsu tunnid. Täna siis tegutsesime jõusaalis ja peale seda lõdvestusime basseinis. Küll oli mõnus :)

Siin on pildid meie jõusaalist. Mis oligi justkui meie era-jõusaal, sest peale meie oli seal vaid üks inimene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentaarid puuduvad »

Pole veel kommentaare.

Selle postituse kommentaaride RSS-voog. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Rea- ja lõiguvahetused on automaatsed, e-postiaadresse ei näidata, HTML on lubatud: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>