I want to live, not just be alive

http://public.fotki.com/kairikipper/elu-hiinas/

8. märts

Rubriigid: Maailma avastamas — 8. märts 2013 @ 08:38

Päikene paistab ja loodus lokkab, kätte jõudnud SUVI!

Jee jee, lõpuks on ilmad suviseks läinud, kena 25 kraadi õues. Suvi on see ilmselgelt ainult meie jaoks. Käisin täna Shuangfus poes ja kuna ilm oli nii ilus ja päikseline, siis esimest korda julgesin lausa jaki koju jätta, läksin t-särgi, teksade ja plätudega ja terve tee kirusin ennast, et nii palav on, et oleks ju võinud seeliku panna. Aga siis oleks mind ilmselt veel kahtlasemalt vaadatud. Isegi sellisena vaatasid kõik mulle imestunult järgi, sest nende jaoks on praegu siiski vara-kevad ja kõigil olid joped ja saapad, mõnel hullul lausa sulejope veel.  Keegi peale minu ei olnud lühikeste varrukatega, rääkimata siis lahtistest jalanõudest. Naljakas kuidas isegi temperatuuri tunnetus nii erinev on, sest tõesti ma olen enda meelest paras külmavares, ja mul oli tõsiselt palav nii nagu ma riides olin.

Ja oi kuidas ma naudin seda, et aknaid saab pärani lahti hoida, õues on soem kui toas. Ja eks iga päevaga läheb nüüd aina soojemaks. Nii tore, tore :)

Ja juba nägin, et mõned olid oma vihmavarjud välja otsinud. Nad ju käivad päikese korra varjudega ringi, et ennast võimalikult valgena hoida.

Võiks arvata, et ma olen praeguseks juba täiesti ära harjunud sellega, et kõik meid uudishimulikult vaatavad, aga ikkagi on iga kord naljakas, kui vastutulijad  ainiti vahivad ja möödudes (aga mitte kuuldekaugusest väljas) hakkavad kohe arutama, et näe välismaalased. Või siis näiteks kui olen lifitis olnud koos võõrastega, siis olen ka kuulnud, kuidas nad arutavad et ei tea küll kust pärit on ja mida siin teeb…ise arvates, et ma midagi aru ei saa. Aga kõige naljakam, mida viimase kahe päeva jookusl on kaks korda juhtunud, on see, kui lausa auto peetakse kinni, et paremini vaadata. Üleeile jäi auto keset liiklust lihtsalt seisma, et vaadata mind..üldse ei huvitanud, et liiklust takistab. Noh, see on Hiina.

Veel üks naljakas asi siin, mida tegelikult juba ammu tähele olen pannud, aga pole vist varem kirjutanud. Hotelli ümber on palju lilli, ja kui ühed lilled ära õitsevad, siis läheb aedike hord peale ja taimed vahetatakse välja teiste lillede vastu.

Rääkisin täna Kaisaga juttu, neil Karoliga on plaan meile Hiinasse külla tulla ja arutasime täna reisi asju.  Nii tore :)

 

 

 

Kommentaarid puuduvad »

Pole veel kommentaare.

Selle postituse kommentaaride RSS-voog. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Rea- ja lõiguvahetused on automaatsed, e-postiaadresse ei näidata, HTML on lubatud: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>