I want to live, not just be alive

http://public.fotki.com/kairikipper/elu-hiinas/

9. märts

Rubriigid: Maailma avastamas — 9. märts 2013 @ 02:49

Hehee, kadetsege, täna juba 28 kraadi :)

Kui õhtul töölt koju tulin, siis Mikko ütles, et viib mind kuhugi. Ta oli nii salakaval, et ma ei osanud üldse arvatagi millega tegu võiks olla. Kui me siis liftist välja astusime, siis mu esimene reaktsioon oli, et oleme valel korrusel, sest tegu ei olnud esimese korrusega….aga ei, me polnud valel korrusel, olime hoopis 33. korrusel. Mikko avastas kuidas maja katusele saab. Ja oi kui ilus vaade oli, ühelt poolt Shuangfule ja teiselt poolt meie hotelli mikrorajoonile. Ja nii soe oli väljas ja üldse ei olnud tuult….super õhtu. Arutasime, et seal oleks nii mõnus vabal päeval lebotada ja päikest võtta ja grillida….ei tea kas seal on reaalselt lubatud kõigil käia või mitte….pole õrna aimugi.

Paar pilti ka. kahjuks küll telefoniga tehtud, nii et  õiget pilti ikka ei anna välja.

Esiteks siis hotellile

 

 

 

 

Ja Shuangfu külale

 

Naljakas oli ka see, kuidas üle öö olid järsku rohutirtsud välja ilmunud. Ma pole kordagi mingit siristamist varem kuulnud ja täna oli hotelli ees selline sirin, et vähe pole…no tõesti, metsikult vali. Naljakas kuidas ühe päevaga selline erinevus.

Ja see on ka huvitav, et nii paljudel puudel tulevad õied enne kui lehed. Ma olen paar pilti juba üles pannud, siin veel üks puu, mille ime ma ei tea, ühtegi lehte veel ei olnud ja okste küljes olid sellised pisikesed tumepunased õiekesed.

Kommentaarid puuduvad »

Pole veel kommentaare.

Selle postituse kommentaaride RSS-voog. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Rea- ja lõiguvahetused on automaatsed, e-postiaadresse ei näidata, HTML on lubatud: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>