I want to live, not just be alive

http://public.fotki.com/kairikipper/elu-hiinas/

15. märts

Rubriigid: Maailma avastamas — 15. märts 2013 @ 01:04

Hotellis on lõpuks siis see tohuvapohu pihta hakanud. Kõikvõimalikud nurgakesed on puhtaks küüritud ja eile saabusid ka kauaoodatud VIPid. Sedapuhku küll vaid kaks oodatutest, kaks on veel tulemata ka. Viimse hetkeni nühiti-pühiti kõik läikima ja kui nad saabuma hakkasid, siis käsutati kõik uste peale ootama. Ja kuigi nad alles saabusid hotelli, mitte veel meie restorani, siis pidin ka mina meie manageri ja teise supervisoriga restorani uksel seisma, et neid möödumisel tervitada.

Kuna see briti härra veel ei tulud ja pole siiani kindel, et millal ta täpselt tuleb, siis ma ei imestaks väga, kui ta tegelikult üldse ei tulegi…detsembris oli ju ka nii, et oodati ja paanitseti, aga lõpuks jäigi tulemata.

Mõned totramad asjad, mis meil seal toimunud on. Esiteks muutub mu graafik iga päev põhimõtteliselt. Alles oli kirjas, et olen kuni 19. märts järjest tööl, siis eile muudeti ära, et homme ja ülehomme olen vaba ja täna vahetati jälle ära, et homme olen ikkagi tööl. Ma pean iga kord enne töölt ära minekut oma graafiku üle vaatama, sest kunagi ei tea kui keegi jälle seal midagi tagurpidi keeranud on.

Mikkol on köögis ka üks uuendus, nimelt iga päev peavad nad kõigile toidu asjadele kuupäeva ja allkirja ja toidunimetusega kleepsud peale panema…abosluutselt kõigile, mis külmkapi või sügavkülmas peavad nad iga päev kleepse vahetama, ja iga päeva jaoks on erinevat värvi kleepsud trükitud.

Kõikvõimalikele asjadele on kleebitud veel fotod sellest asjast, et milline see välja peab nägema ja kes selle eest vastutab, et see just selline välja näeks. Ja nende asjade alla kuuluvad siis kõik kapid ja riiulid, jäämasin, elektrikilbid jne.

 

***

Aga palju õnne kallitele sünnipäevalastele!

Andile õnned ja Kätule ka !!!  Tuleks külla kui saaks.

Kommentaarid puuduvad »

Pole veel kommentaare.

Selle postituse kommentaaride RSS-voog. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Rea- ja lõiguvahetused on automaatsed, e-postiaadresse ei näidata, HTML on lubatud: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>