I want to live, not just be alive

http://public.fotki.com/kairikipper/elu-hiinas/

24. märts

Rubriigid: Maailma avastamas — 24. märts 2013 @ 10:00

Jee, jee, jeee, ostsin endale uue telefoni! :)

Kui Hiinasse tulin, siis oli kindel plaan kohe kähku osta elektrooniline sõnaraamat, veidi aga maad uurinud jõudsin järeldusele, et tegelikult oleks hoopis mõistlikum osta uus telefon, kus oleks nii kui nii sõnaraamatu appi võimalik kasutada. Nii see ost ikka venis ja venis ja nüüd eile täitsa ootamatult saigi lõpuks ära ostetud. Jippi jippi, mulle meeldib uusi asju saada :)

Margiks siis vivo x1. Veidi küll kahtlesin, et kas tasub hiina toodet osta, aga vivo on vist ennast juba oisut tehnika alal tõestanud ja mitte täiesti tundmatu nimi. Ja muidugi kordades odavam kui samade näitajatega ning isegi ka palju lahjemad telefonid näiteks Sonylt ( mis muidu mu esimene valik oli).

Ja muidugi tuli täna ka kohe  uue telefoni 8 mp kaamerat katsetada :)

Esimene pilt siis Shuangfus, kus tüdruk müüb teeääres pulga otsas ananasse. Kuigi ta varjab ennast kuuma päikese eest varjuga, siis seljas on ikkagi  pikad riided, nagu ikka hiinlastel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja see pilt on katuselt, mäe jalamil on näha hotelli, kus töötan.

 

2 kommentaari »

  1. Juhan:

    Hei!

    Just mõtlesin sinu peale ükspäev, et kõigi teiste kohta enam-vähem tean, kes kus mida teeb, aga sinu kohta puudus igasugune info. Nüüd siis olen targem :) Terve õhtu kulus blogi läbilugemisele… Muide, kustkohast sa minu oma avastasid lõpuks?

    Ega minu enda areng pole sugugi nii kiire, kui olla võiks, aga midagi ikka… loodetavasti jõuan veel viimase kolme kuuga korralikult pingutada. Aga muidu on elu üsna tore.

    Seda ka, et kui kauaks te sinna Chongqingi plaanite jääda? Kui suvel satub olema vaba aega ja raha veidi, siis tuleks ehk külla isegi korraks :) Me ise lendame tagasi juuli alguses.

    Seniks aga tervisi ja edu teile mõlemale!

  2. Kairi:

    Margus Ott jagas su blogi facebookis ja nii sattusingi seda lugema.
    Aga vauu, ühe õhtuga kogu mu blogi läbi lugeda…see pidi üks pikka õhtu olema :D

    Me veel ikka oleme siin mõnda aega. Novembri alguseni kindlasti, iseenesest töökoha mõttes oleks võimalik ka veel palju kauemaks jääda, eks paistab. Aga suvel oleneb mis ajal te ringi reisida plaanite, sest just juuni lõpp ja juuli alguses on meil endal ka üks reis plaanis. Kui enne seda aga tulemas oleksite, siis oleks küll päris äge. Iseasi kui palju siin Chongqingis just vaatamisväärsusi on. Aga meie igatahes oleme külalislahked :)

Selle postituse kommentaaride RSS-voog. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Rea- ja lõiguvahetused on automaatsed, e-postiaadresse ei näidata, HTML on lubatud: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>