I want to live, not just be alive

http://public.fotki.com/kairikipper/elu-hiinas/

27. aprill

Rubriigid: Maailma avastamas — 27. apr 2013 @ 11:17

Järjekordselt uus “proovime ära” katsetus. Tegu on Loquat´iga, mis on Kesk-Hiinast pärit puuvili.  Selle kohta lugedes selgus, et selle maitse on segu virsikust, mangost ja tsitrusest. Kuigi kui meie seda proovisime, siis Mikko küsis, et kas see on äädikaõun.  Maitse ise oli täitsa okei, pisut hapu võitu, ning ega seda söödavat osa just üleliia ei ole….esiteks tuleb koor ära võtta ja sees laiutavad ka suured seemned.

Eile kutsus Juhua mind kaasa neid loquate (hiina keeles pipa´sid) korjama minema. Ma sain aru, et neil oli plaanis suurema seltskonnaga minna, ning oleks ju päris tore olnud, kuid kuna mägiretk oli plaanis ette võtta juba hommikul kell 7.30, siis minu jaoks osutus see määravaks. Uni oli liiga kallis ja ega tegelikult see puuvili midagi nii supererilist ka ei olnud. Eks saab mõni teine päev ise minna kui isu peale tuleb.

Täna tööl olles pidin ma südamerabanduse saama. Järjekordselt olin ma Star Lounge´is . Kliente polnud nagu ikka, nii et kui ma seal üksi passisin, siis uudistasin veel oma uues telefonis ringi ja lihtsalt niisama ilma mingi erilise põhjuseta tegin lihtsalt ühe pildi leti tagant. Ja kui ma seda pilti nägin, siis ei suutnud oma silmi uskuda. Vaatasin tükk aega, siis jälle jõllitasin tükk aega seina, et ehk lihtsalt mingid varjud langevad seina peale, mis muidugi ei olnud reaalne. Süda peksis ja käed hakkasid värisema….Ma ei tea kui selgelt te siin blogist seda pilti näete, aga igatahes seal vasakul üleval nurgas on üpris selgelt, kuigi samas ähmaselt, naise kujutis.

 

….. siis aga panin tähele, et pildi kõrval on kirjas “ghost” ja sain aru, et kaameral oli mingi eriefekt peal, mis siis lisas pildile vaimu. Mul polnud sellest õrna aimu ka, ja polnud eelnevalt mingeid seadei kruttinud, nii et mu ehmatus oli ikka reaalne ….. kuigi vaim ei olnud.

 

Kommentaarid puuduvad »

Pole veel kommentaare.

Selle postituse kommentaaride RSS-voog. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Rea- ja lõiguvahetused on automaatsed, e-postiaadresse ei näidata, HTML on lubatud: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>